Po burzy trochę sie ochłodziło mam nadzieję ,ze to tylko dzisiaj . Podlało porządnie to niech teraz znowu zaświeci

.
ELUSIA ta ostatnio goryczka to niestety domowo choć na dworze też może być . Ciekawe czy udo mi się ją utrzymać . Mom w ogródku domowe azalie i już fajnie puszczają zalążki kwiatowe . Jedna biała a druga czerwona . Jak w tym roku będą to znowu sobie kupię tym razem taką biało-czerwoną
ANIU te kosmosy to były wysiane z mieszanki jednorocznych . Nawet nie wiedziałam ,że są aż tak śliczne okazy . Wątpię jednak czy w przyszłym roku powtórzą
BASIA no właśnie a ja od Ciebie w ubiegłym roku brałam nasionka kosmosu ,ale raczej jest tylko pusty ten ciemno bordowy . Nie łudzę się co do przyszłego roku ,ale zobaczymy jak będzie. To cudeńko zostanie w domu . Czy Twoja chorzowska Eskimoska miała taki pąk . Bardzo długo nie może sie zdecydować na pełne otwarcie dzisiaj dalej była w takim stadium
ADRIANIE raczej wątpię ,że powtórzy cechy tegorocznych ,chociaż nasionka mogę zebrać .
NELA ogladałam u Oliwki SL i u niej ma śliczny kolor ,ale mój mi sie też podoba . W ubiegłym roku powiedziałam ,że żadnych kosmosów nie chcę a tu masz w mixie jednorocznych się pokazały
GRAŻYNKO jakie nowości przecież tego szczawika już pokazywałam . Ciekawe czy zakwitły Ci też takie jak moje
TOSIA no nareszcie sie pokazałaś
HALINKO jeśli nie będziesz mieć to kępka do przyszłego roku sie rozrosnie . Ten powoli przyrasta tak jak variegata