Dziękuję

przepiękna goryczka

no a tak na serio, to nie mam zamiaru zagospodarowywac całości, to by było zadanie dla kilku pokoleń. chcę tylko, na początek, ogarnąc koło domu i posadzic drzewka owocowe. ale to już nie w tym roku...
Dziękuję
Ja też mam takie plany, chociaż terenu mam dużo mnie do zagospodarowania niż Ty... Chce uporządkować przy domu, posadzić kilka drzewek owocowych, resztę zostawię. Marzy mi się też oczko wodne, które już wiem gdzie będzie, ale ciągle brakuje finansów i czasu...Agniesia pisze: Dziękuję![]()
![]()
![]()
przepiękna goryczka![]()
no a tak na serio, to nie mam zamiaru zagospodarowywac całości, to by było zadanie dla kilku pokoleń. chcę tylko, na początek, ogarnąc koło domu i posadzic drzewka owocowe. ale to już nie w tym roku...
skądś to znam :/ tylko oczko mam z głowy, już tu był stawek, jak kupiliśmy, pozostaje tylko zagospodarowanie - mi się marzą lilie wodne, stary wpuścił amuryapus pisze:Chce uporządkować przy domu, posadzić kilka drzewek owocowych, resztę zostawię. Marzy mi się też oczko wodne, które już wiem gdzie będzie, ale ciągle brakuje finansów i czasu...
oj wysyłka byłaby zbyt droga... kamień jednak waży. Zresztą, już zrezygnowałam z chęci dzielenia się amonitami. Niestety, to wapień, który się cały czas utlenia. Każdej wiosny mam mniej...semper pisze:Niesamowite te kamienie.Szkoda, że tak daleko.Pasowały by do Mojego skalniaka.Może pomysł z wysyłką pocztą nie jest zły.W zamian mogę dać cebulki szczawika albo kanne.