Hejjjjj!!! Wróciłam w czwartek, ale mam koleżanki z Sierpca i byłyśmy bardzo zajęte. Wesele było piękne, bogate i długie. Tak wyglądałam
Taka poważna ciotka z Chorzowa. Później było już na luzie , z moją bratową Asią.
Byłam na ogródku wczoraj i jestem przerażona !! Zarosło jak nic. Mam tego za dużo!!!
To jest róża, którą mi wycięli. Nie podoba mi się mój pgródek. Za dużo tego wszystkiego!!!
Tosiu może i zarosło ,ale jak ładnie... Ostróżka biała zjawiskowa...a Kobeę już chwaliłam u mnie... Ale z Ciebie elegantka...
Co zrobilaś ze storczykiem ,że tak pięknie Ci zakwitł...
Nelus to storczyk kolezanek a nie Tosi . No nareszcie jesteś a już myślałam ,ze zostałaś tam i zapomniałaś o nas . Kurcze sliczne kwiatki ma kobea a storczyk cudo i tak obficie kwitnie mają do niego rękę. Dalia w ogródku również sliczna . Teraz narzekasz ,ze masz wszystkiego za duzo a wciąż kupujesz nowości witaj w domu Tosia
Tosiu ślicznie wyglądałaś ,i tak sobie jeździsz a kobea Ci kwitnie ja swojej pilnuję i nie kwitnie
Kwiaty w ogrodzie u Ciebie i tak ładne chociaż gospodyni wojaży po weselach ,ale dobrze że już jesteś
Jakie za dużo? Gdzie za dużo... wszystko ładnie zarośnięte - chwast nie ma gdzie się bidulek podziać
Wróciłaś i nic nie musisz robić - to narzekasz....
Ależ ta Kobea śliczna ....
Witaj Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i bardzo mi sie podoba, a Ty piszesz, że jest wszystkiego za dużo. Jest dużo pięknych, kwitnących kwiatów.. Ja mam też za dużo, ale cienia, bo drzwka, które były małe jakoś za szybko urosły
Do mojego m nie dociera, że trzeba drzewka przyciąć i tak rosną sobie i rosną........................aż ogrodu mi braknie i co ja w tedy zrobię
Tosia, to dopiero pierwsze kwiaty kobei, a jak więcej zakwitnie...to dopiero będzie zjawisko Podporę ma odpowiednią, będziesz się nią cieszyć, aż do mrozów
A tunbergia też rośnie w siłę? Masz ją w gruncie?
A tak w ogóle, to dużo kwiatów jeszcze kwitnie
Elegancka kobitka z Ciebie
TOSIA ,ale sie wyelegantowałaś na to wesele i Asia również a gdzie mieliście Rafałka . Małgosia i powinnaś ją porządnie opierniczyc już rok temu zapowiadała ,ze do Ciebie zawita . Śliczna Tunbergia z tym swoim oczkiem a moja zaginęła w boju