W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu.. pospacerowałam dziś po twoim cudnym ogrodzie.
No i.. wpadłam w kompleksy... i nawet nie wiem co najbardziej mi sie podoba u Ciebie:)
Chyba oczko.. i wiesz, nareszcie przestałam żałować ,że na jesieni postanowilismy odłozyc prace nad oczkiem az do czasu przeprowadzki i trochę większego zagospodarowania ogrodu .. Twoje jest rewelacyjne.
Czy Ty te wszystkie pozimy wymysliłaś sama.. czy tez natura podarowała Ci w darze takie świetne ukształtowanie terenu?
No i.. wpadłam w kompleksy... i nawet nie wiem co najbardziej mi sie podoba u Ciebie:)
Chyba oczko.. i wiesz, nareszcie przestałam żałować ,że na jesieni postanowilismy odłozyc prace nad oczkiem az do czasu przeprowadzki i trochę większego zagospodarowania ogrodu .. Twoje jest rewelacyjne.
Czy Ty te wszystkie pozimy wymysliłaś sama.. czy tez natura podarowała Ci w darze takie świetne ukształtowanie terenu?
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bernadetko - tak sie składa, że niestety poziomy te podarowała, a wręcz narzuciła mi natura. Ojj.. ciężki kawał drogi do dzisiejszego wyglądu ogrodu. Ale tak czasami bywa - znajdujmy swe miejsce na ziemi, gdzie nasze przeznaczenie.
Bardzo dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i te słowa uznania - bo dla mnie to już taka codzienność.
A oczko faktycznie i mnie bardzo cieszy, gdyż powstało z powodu tylko i wyłącznie mojego uporu. Wydawalo mi się zawsze, że właśnie w tym miejscu, w ten sposób należy wykorzystać tak ukształtowany teren. No i jest.
Zapraszam - wpadaj do mnie częściej.

Bardzo dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i te słowa uznania - bo dla mnie to już taka codzienność.
A oczko faktycznie i mnie bardzo cieszy, gdyż powstało z powodu tylko i wyłącznie mojego uporu. Wydawalo mi się zawsze, że właśnie w tym miejscu, w ten sposób należy wykorzystać tak ukształtowany teren. No i jest.
Zapraszam - wpadaj do mnie częściej.

- reniazt
Bernadetko u mnie oczekiwanie na trawnik taki z prawdziwego zdarzenia trwało tez strasznie długo - 8 lat, aż jesienią przemyślałam to przedsięwzięcie - oczywiście skonsultowałam ze swoim M (a ile bylo przeciwności losu ho, ho - a to może glebogryzałka spalinowa, a to jak zabezpieczyć plac pod basen itp. itp.). A ja po prostu jeszcze jesienią spryskałam wszystko Roundapem i teraz rób chłopie co chcesz - wyjścia nie masz.

- kasienka30
- 10p - Początkujący
- Od: 6 lut 2008, o 07:57
- reniazt
Kasiu - niestety, ale te stojaczki do powojników, to były robione przez zaprzyjaźnionego kowala artystycznego specjalnie według mojego projektu. Nie widzać na tych fotkach, ale one mają u szczytu takie ozdobne listeczki kute. Ale Kasiu w sklepach ogrodzniczych pojawiaja się podobne stojaczki wykonane z drutu.
- kasienka30
- 10p - Początkujący
- Od: 6 lut 2008, o 07:57