dangar1 nie wiem, czy zosatły jakieś roślinki, ale ... wysyłam na pw
Dorotko jest cudna rzeczywiście, jednak ostatnie opady dały jej się we znaki. Jednak nie zauważyłam żeby miala tendencję zwieszania kwiatów. Zapytamy jesienią może uda się dostać
Kasiu Tuscany jest też piękna, jednak kwiaty MW zdecydowanie bardziej mi się podobają
Zbyszku teraz jednak Tatry musza na mnie poczekać, przynajmniej do czasu, aż podoga się poprawi, czyli ....

do środy może
Sylwek, a mój maluch chyba zosatnie zadolowany w bezpiecznym miejscu, obawiam się, że skoro mają nadejść upały może podeschnąć pod moją nieobecność. W ziemi, to jednak w ziemi
Cieszę się, że masz juz pomysł na swojego
Agatko a może jeszcze przed

dzisiaj w przerwie między kolejnymi burzami udało mi się wyskoczyć do ogrodka, proszę kilka ujęć ...
Joluś to dla Ciebie jeszcze fotka, póki co nie wszystkie zakwitły, ale ... wszystkie mają pąki
Janusz, jak pisałam aparat nie chce ująć intensywności koloru Ambasadora

To piękna intensywna czerwień. Nazwy rózyczek lepiej pisać, bo tyle piękności w sklepach

polecam wątki różane
Ido to może dalie, przynajmniej kopania mniej

Niektóre malutkie iglaczki przyrastaja po 1-2 cm rocznie, więc spokojnie
Iwonko, a pewnie, że szkoda. Póki co wyjazd się przesuwa ze względu na pogodę, ale to i tak niewiele zmienia. U nas deszcz bez przerwy, a dzisiaj cały dzień grzmiało dodatkowo.
Ewa polecam cieniówkę pod warunkiem dobrego zamontowania. Nie wiem, czy u Ciebie wietrznie, jeśli tak, trzeba nad tym solidnie popracować. Co do clematisów dopiero zaczynają się piąć i chyba nieźle im to wychodzi.
Aga zapraszam do podziwiania. Jak już wszystkie zakwitną, to będzie widok.
Margoś muszę nad tym popracować, bo różane towarzystwo trochę się rozrosło

No jak mogą Cię nie ruszać kanny??? No dobrze, mnie nie ruszają dalie