Grażynko u Ciebie tez kwiatowo i kolorowo tez lubię ostre kolory kwiatów a ta gunera to kwiat bo mi się wydaje że
u nas to traktują jak chwast czy to może jeszcze coś innego, czy to kwitnie jakoś Grażynko
Aniu gunnera sama się wprosiła do mojego ogródka.Pomysł z miętą możesz sama zastsować-w wiszących doniczkach czy koszykach chyba będzie bezpieczniejsza. Stasiu to bylina pochodząca z Chille i nie raczej chwast który u nas się panoszy.Ona nie przetrwa Polskich zim bez odpowiedniego zabezpieczenia .Zdjęcia kwitnącej będę musiała poszukać . Działeczko fajnie że się Tobie podoba.Paleta utworzona jest przez mojego partnera i córkę.
Teraz zmykam trochę zarobić.Miłego popołódnia.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Grazka Męczennicę masz wspaniałą, kolor bije w oczy. Muszę też wypróbować Twój sposób na miętę. Ja swoją próbuję sadzić w doniczce bez dna ale ta chol...nawet dołem wyłazi.
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Grażynko ja też miętę musiałam opanować ogrodzeniem bo cały ogródek ziołowy by
mi zarosła ,takie tam u Ciebie ładne a czy ta prymula naprawdę kwitnie teraz
Stasiu tak prymula kwitnie teraz.One czasami tak mają ja oberwę im przekwitłe kwiaty . Asiu pogoda na razie (czyt.w tej chwili)ładna .Nie pada i jest ok.20 stopni-normalna temperatura latem.Plany urlopowe obejmują pomalowanie domu w którym mieszkam przez właściciela (będę musiała posprzątać )i mam nadzieje w końcu dojdzie do skutku .Jeżeli chodzi o plany ogródkowe będą zależne od pogody.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .