No cóż ja na to poradzę ,że u mnie już jesiennym kwiatom zachciało się kwitnąć . Tez chciałabym dużo słonka
IRENKO to dopiero początki wrzosów i chryzantem . W paru miejscach nawet mi jeszcze floksy nie zaczęły kwitnąć a mam wszędzie te same . Zastanawiam sie dlaczego od północnej strony one szybciej zakwitaja i przekwitają
WALENTYKO lubię sie bawić zdjęciami jak nie mam co robić to czytam o różach i szukam moich NN
Przeciez człowiek ma taką naturę ,że nigdy nie będzie zadowolony
DANUŚKO już kiedyś Ci pisałam ,że daleko mi do ogrodu Krysi ,ale milo mi to słyszeć . Achhhhhh chciałabym mieć tę wiedzę co Krysia

i brakuje mi rozmów z nią
KRYSIU czytałam ,ze dziewczyny już rozpoznały Twoja roślinkę . Ciekawe jakimi kwiatami zakwitnie
HANIU cóż ja na to poradzę ,że one jakoś tak wcześnie sie obudziły . To raczej o niej możesz zapomnieć . Oglądałam prawdziwą Lustige i ona z całkiem w innym kolorem kwiatu jest . Moja jest wigorna dobrze zimuje łapie plamistość ale nie tak bardzo . Kwiat ma ładny od spodu podchodzi pod krem czyli dwukolorowa . Kupiłam ją u nas na targu. Jak dla mnie to generał de Gaule jest takim zdrowym dzieckiem to samo Pilgrim ,mrs Lincoln,i jak na razie Myriam .,Bicolet również nie muszę pisać o Glorii