Julitko dziękuję
to aichryson wariegata. Rośnie, widać, że mu przybywa na wysokość ale ostatnio podlałam go nawozem i mu nie posłużyło, przewalał się i trochę liści zgubił. Na szczęście dochodzi do siebie
agarow
neon to chyba mój ulubieniec, dostałam go jako coś co miało 3 listki, teraz ukorzeniam i chcę go zagęścić. Marzy mi się duuuży bo ten jego żarówiasty kolor jest cudny
Przejrzałam cały ten Twój wąteczek. Musze przyznać, że piękna kolekcja kwiatków.
A żółte doniczki wyglądają super. Mam takie same tylko, że brązowe i nie ma takiego efektu. To są 13 ?
Jak kupowałam to były tylko białe i brązowe. Teraz czatuje na podstawki, bo niestety wtedy jak kupowałam skończyły się, ale myślę kupić w innym kolorze, zielonym, bądź żółtym. ;)
Aniu to są 10-11 cm. Ja chciałam białe doniczki najlepiej ceramiczne. Jak są białe plastikowe to mnie takie się nie podobają Swoje kupowałam w castoramie, są nowe kolory
Moniko piękny jest Twój Neonek. Dobrze, że go Julitka przypomniała.
Mój malutki rośnie nawet łądnie, ale dla mnie oczywiście... za wolno Chciałabym miec go już ogromną donicę.
no i tak w ogóle to widzę, że masz pracowicie dobrze mieć w zapasie fotki jakieś na takie paskudne dni.... a dziś w radiu usłyszałam, że na słońce jeszcze tydzień trzeba czekać.... jak to dobrze, że nie jestem jeszcze na urlopie...