Masz śliczny ogród

Pospacerowałam po Twoim teraz idę do siebie szukać wiosny..., oj chciałoby się już takiej jak na zdjęciach...
Dzięki Halinko za odwiedziny, ja tez byłam dzisiaj na działce i zobaczyłam pierwsze krokusiki.ulina pisze:Witaj Gabi
Masz śliczny ogród, Pospacerowałam po Twoim teraz idę do siebie szukać wiosny..., oj chciałoby się już takiej jak na zdjęciach...
Izo chciało by się aby to były już tegoroczne zdjęcia.chatte pisze:No i znów piekne zdjęcia, na potwierdzenie, ze masz uroczą działeczkę!![]()
![]()
I mnóstwo prześlicznych kwiatów!
Jeżeli są przykryte ziemią, to myślę że nic się nie stanie.korzo_m pisze:Gabrysiu nie oglądałam dzisiaj pogody, to mnie zmartwiłaś. Ja dzisiaj posadziłam do doniczek kilka bylin, wystawiłam na balkon ,chyba ich nie muszę wnosić na noc. Stoją koło ściany, a ja mieszkam na 2 piętrze to może im nic nie będzie.
Izo ja też wierzę że nie będzie tak źle, a zdjęcia na pewno będą, bo jak są takie ciepłe dni, to wszystko rośnie w "oczach".chatte pisze:Gabi, co jedna stacja to inne prognozy przedstawia. To wielce prawdopodobne, ze nocami w marcu będą przymrozki, przecież zawsze jeszcze i w maju bywały, ale ogólnie ma być już ciepło. Ja w to wierzę!Za parę dni pokażesz nam już aktualne zdjęcia i dopiero oniemiejemy
Ja tez byłam zdziwiona, mam ich dużo ale na wierzchu była tylko jedna.chatte pisze:No nie: cesarska korona?Ja mojej nawet nie szukałam. Na pewno jeszcze nie wychodzi.
Ale u Ciebie jest troche cieplej, więc normalne, ze trochę szybciej będziesz miała pierwsze kwiatki
One są dość wytrzymałe, ale jak by co, to mam sposób.bogusia177 pisze:Tylko żeby ich nie zmroziło ,bo znowu coś niepewnego zapowiadająGabriela pisze:To super, tzn. że będzie teraz coraz więcej roślin do podglądania.basow@ pisze:Wróciłam właśnie z "wioski".Tam wyszła mi z ziemi szachownica perska!