Geniu ja cieszę sie z każdej lilijki jaka przyszła przez pomyłkę, bo żadna nie powtórzyła się z tymi co już miałam

Aguś może i to jeszcze jak może....tylko muszysko nie dało

Lilijki są naprawdę wspaniałymi kwiatami i warto się na nie skusić

Małgosiu niestety bardzo częste są takie niespodzianki

Joluś dziękuję

Kasiu faktycznie jest śliczna....taka drapieżna

Jagusiu nie mam pojęcia dlaczego, mam je pierwszy rok więc nie mam porównania, czy zawsze jest tak samo...
Ulcia, jeszcze trochę lilii w pąkach....może jeszcze zdązysz. Jak będę zamawiała na jesienne sadzenie, to dam Ci znać

Aniu, te nasze listy....rosną w tempie błyskawicznym

Wiolu ja kupowałam lilie w cebule .pl wszystkie były zgodne z zamówieniem i w Lilypolu....i tu niestety malutki problem się pojawił...., kilka będzie zamienionych, jeszcze czekam na rozkwit kilku odmian, wtedy będę miała jasną sytuację....Z tym, że Lilypol to firma bardzo polecana , zawsze było wszystko ok, w tym roku mieli mnóstwo zamówień i to ich chyba trochę przerosło....nie spodziewali sie aż takiej sprzedaży i stąd te pomyłki , no i niestety rozmiar cebul( jak nigdy) nie najlepszy....
Ja nie rezygnuję, będę zamawiała jeszcze raz jesienią, mam nadzieję, że będą lepiej przygotowani....
Lilijki sadzi się i teraz i na wiosne...oba terminy bardzo dobre, ja nie zauważyłam żadnych różnic.....no chyba, że ktoś ma nornice, wtedy na jesień nie warto ryzykować....
Namawiam Cię do posadzenia lilii...na pewno będziesz nimi zachwycona

Moniś Saltarello mnie oczarował, to naprawdę przepiękna lilia. Twój na pewno w przyszłym roku nadrobi

Z tymi pomyłkami to przykre....ale wytrwała jesteś, aż 5 lat polujesz....zdradzisz na jakie odmiany

Eluniu Szecherezadka i mnie oczarowała, ma przepięknie wybarwione kwiaty....tylko koniecznie trzeba ją podpierać bambusikiem, bo jest dosyć wiotka i się pochyla......ja jeszcze tego nie zrobiłam, ale opiera sie o huśtawkę

Kasiu faktycznie urocza jest ta lilijka