Ogród Anki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Anki
Przpiękny widok. Roślinki cudne 

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Jeszcze zdążyłam dzisiaj 
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Witaj agnieszko1978, dziękuję za odwiedziny.
Jagusiu dziękuję za pamięć, róża przepiękna.
Jagusiu dziękuję za pamięć, róża przepiękna.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- bogda-1980
- 50p
- Od: 20 maja 2010, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ przepięknie koloowo w Twoim ogródeczku Aniu.Dalie super pierwsza klasa
.
Moje uznanie
Pozdrawiam

Moje uznanie

Pozdrawiam
Bogusia
Ogród Bogusi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 81&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród Bogusi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 81&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Aniu!
A może przyjechali byśmy do Ciebie na te grzybki,tylko nie wiem w którym miejscu mieszkasz.Bardzo lubimy zbierać grzyby a szczególnie prawdziwki.Twój ogród zaczyna być coraz piękniejszy.
Pozdrowienia Edward
A może przyjechali byśmy do Ciebie na te grzybki,tylko nie wiem w którym miejscu mieszkasz.Bardzo lubimy zbierać grzyby a szczególnie prawdziwki.Twój ogród zaczyna być coraz piękniejszy.
Pozdrowienia Edward

- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
Na grzybki to i ja bym pojechała....
Coś Cię Aniu długo w wątku nie ma?

Coś Cię Aniu długo w wątku nie ma?
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aniu dzisiaj przeglądałam stare adresy i zauważyłam że wysyłałam Ci w jesienią sadzonki datury jestem ciekawa czy się przyjęły.
Witaj Bogda-1980 dziękuję za spacer po ogrodzie.
Witaj Edwardzie, ja mieszkam w Obroczy, wczoraj była Teściowa w lesie i przyniosła do domu pół wiaderka dużego podgrzybków i troszkę prawdziwków, ale w sobotę pełnia i po pełni znowu powinie być wysyp. Z chęcią zapraszam do mnie, tylko mój M musi być wtedy w domu, żeby Was oprowadzić po lesie.
Witaj Andrzeju!
Miejsce i dla mnie super, daleko od szosy, tylko dojazd kiepski, ale da się wytrzymać.
Witaj Jagusiu
Brakuje czasu na wątek bo kupiliśmy z M działkę i robimy porządki.
Na grzybki też zapraszam. Bliżej września zawsze więcej grzybów. W tamtym roku dziennie nosiliśmy do domu po 4 wiadra, a później po nocach śniły się te grzybki.
Myślałam na spotkaniu u mnie, ale mój ogród nie dorównuje wszystkim innym ogrodom, a przeważnie Janusza i Tadeusza, nie ma w nim co oglądać.
Witaj Jolu
Przyjęły się dwie datury, rosną, ale nie mają pąków, na początku przenawoziłam je za bardzo i troszkę odchorowały, a teraz ładnie rosną.
Moja droga do działki

Mieczyk od Anity

Witaj Edwardzie, ja mieszkam w Obroczy, wczoraj była Teściowa w lesie i przyniosła do domu pół wiaderka dużego podgrzybków i troszkę prawdziwków, ale w sobotę pełnia i po pełni znowu powinie być wysyp. Z chęcią zapraszam do mnie, tylko mój M musi być wtedy w domu, żeby Was oprowadzić po lesie.
Witaj Andrzeju!
Miejsce i dla mnie super, daleko od szosy, tylko dojazd kiepski, ale da się wytrzymać.
Witaj Jagusiu
Brakuje czasu na wątek bo kupiliśmy z M działkę i robimy porządki.
Na grzybki też zapraszam. Bliżej września zawsze więcej grzybów. W tamtym roku dziennie nosiliśmy do domu po 4 wiadra, a później po nocach śniły się te grzybki.

Witaj Jolu
Przyjęły się dwie datury, rosną, ale nie mają pąków, na początku przenawoziłam je za bardzo i troszkę odchorowały, a teraz ładnie rosną.

Moja droga do działki

Mieczyk od Anity

Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Aniu!
My mamy znajomych w Obroczy,jeśli chciałabyś nas odwiedzić to podam Ci namiary na PW jest to Hutków,podaj mi również bliższe namiary na PW bo inaczej nie znajdziemy siebie.
Pozdrowienia Edward z małżonką Zosią
My mamy znajomych w Obroczy,jeśli chciałabyś nas odwiedzić to podam Ci namiary na PW jest to Hutków,podaj mi również bliższe namiary na PW bo inaczej nie znajdziemy siebie.
Pozdrowienia Edward z małżonką Zosią

- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
Aniu 
Nie masz się co wstydzić swojego ogrodu. Trudno jest porównywać ogrody młodziutkie z tymi które były tworzone 10-20 lat. Jeśli masz ochotę to rób spotkanie u siebie... ja mam straszną ochotę ale u mnie fizycznie nie ma miejsca... jeszcze na dworze to byśmy się może jakoś pomieścili ale w domu... w święta jak jest nas ok.20 osób to ciężko jest wszystkich usadzić... myślałam o takim dużym namiocie... ale też nie bardzo mam go gdzie na podwórku ustawić... i tak plany spełzły na niczym
A na grzybki to na serio chciałabym pojechać gdzieś, gdzie na pewno będą... u nas to już lasy w okolicy tak przetrzebione, że po 6 godzinach w lesie ledwo wiaderko zapełnione a i to nie zawsze [tylko wtedy gdy jest największy wysyp] - ale jeździmy, bo dobre i to...

Nie masz się co wstydzić swojego ogrodu. Trudno jest porównywać ogrody młodziutkie z tymi które były tworzone 10-20 lat. Jeśli masz ochotę to rób spotkanie u siebie... ja mam straszną ochotę ale u mnie fizycznie nie ma miejsca... jeszcze na dworze to byśmy się może jakoś pomieścili ale w domu... w święta jak jest nas ok.20 osób to ciężko jest wszystkich usadzić... myślałam o takim dużym namiocie... ale też nie bardzo mam go gdzie na podwórku ustawić... i tak plany spełzły na niczym

A na grzybki to na serio chciałabym pojechać gdzieś, gdzie na pewno będą... u nas to już lasy w okolicy tak przetrzebione, że po 6 godzinach w lesie ledwo wiaderko zapełnione a i to nie zawsze [tylko wtedy gdy jest największy wysyp] - ale jeździmy, bo dobre i to...
Witaj Edwadzie, z przyjemnością byśmy Was odwiedzili. W najbliższą niedzielę wybieram się do Tadeusza. Może w najbliższym czasie, jak będzie wolna któraś niedziela.
Witaj Jagusiu
Teraz będzie pełnia i nadają ciepło, a przeważnie po pełni są grzyby. Jak będą już naprawdę co zbierać to dam znać. U nas prawdziwe wysypy są przeważnie we wrześniu. Ja myślałam zrobić spotkanie gdzieś we wrześniu, ponieważ mamy teraz turystów, bo wynajmujemy pokoje i na razie nie byłoby jak.
Witaj Jagusiu

Teraz będzie pełnia i nadają ciepło, a przeważnie po pełni są grzyby. Jak będą już naprawdę co zbierać to dam znać. U nas prawdziwe wysypy są przeważnie we wrześniu. Ja myślałam zrobić spotkanie gdzieś we wrześniu, ponieważ mamy teraz turystów, bo wynajmujemy pokoje i na razie nie byłoby jak.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Aniu pięknie po prostu pięknie.

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
Jak na początek,to muszę przyznać,że masz śliczny ogród z ogromną ilością różnorodnych kwiatów.
Bardzo mi się podoba.Podobają mi się też Twoje donice duże brązowe.W jednej jest kaktus,a w drugiej chyba gerania.Aniu napisz mi ,czy te donice były kupione takie ozdobne,czy były robione?Bardzo mi się podobają.Chciałabym takie...
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
.Gosia