Ogród Kasiek604

Zdjęcia naszych ogrodów.
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 5 sie 2010, o 00:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Kasiek604

Post »

Dzięki za radę ;:196 pomyślę o tym :)
Ogród Kasiek604
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

:wit
Ale mi się podoba Twój ogród uwielbiam takie klimaty widać że bardzo dużo pracy włożyłaś w to wszystko .Rozumiem Cię doskonale odnośnie czasu i pracy odnośnie dziecka ja mam 2,5 miesięcznego synka jest młodszy od twojego dzidziusia ale wiem że zarówno u ciebie jak i u mnie trzeba im poświęcać dużo czasu
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witajcie p oprzerwie`:wit nie wiem czy ktoś tu zagląda ,ale jeśli macie ochotę pooglądać moje ogródkowe wariacje to zapraszam :)

Sezon ogródkowy w tym roku zaczął się od wkopania wielkiej choinki , którą dostałam w spadku :) trzymałam kciuki by się przyjęła i się udało :) po tym zdarzeniu stworzyłam kącik wypoczynkowy
Obrazek

po kąciku zapragnęłam nowej rabaty i po usunięciu trawy tak oto wygląda

Obrazek

z racji tego ,że moja poprzednia kaskada nie była do końca dopracowana musiałam zrobić ją od nowa przy okazji przebudowałam skalniaka :)

Obrazek
Ogród Kasiek604
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Kasiu :wit miło mi ze mnie odwiedziłaś....
Twój ogród już jest piękny.....a Tobie dalej coś nie pasuje....ciągle coś przerabiasz....
masz bardzo ładnie...naprawdę :uszy
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
moniczek
1000p
1000p
Od: 19 sie 2010, o 17:55

Post »

Ładny kącik wypoczynkowy stworzyłaś Kasiu...a jak wszystko się rozrośnie to dopiero będzie wspaniale. Oczko z kaskadą bardzo mi się podoba. :)
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika :)
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Miła Kasiek604/ciągle się zastanawiam co oznaczają te numery/, ale do rzeczy. Jestem pod urokiem twojego zapału w stworzeniu ciekawego otoczenia wokół waszego domu. Muszę ci powiedzieć, że ja uważam to za dodatkowy letni pokój naszego domu i u was będzie podobnie. 3/4 roku wiele się przebywa w ogrodzie i nie tylko po to by pracować. Ponadto twoja pociecha będzie miała gdzie hasać a w rozwoju dziecka piękne otoczenie ma kolosalne znacznie.
pozdrawiam i zapraszam na spacer do mojego ogrodu.
---------
Zofia
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Dziękuję za miłe słowa kobietki :D zw kwiat Chodzi ci o numery 604? Nic nie znaczy :) Po prostu nick kasiek jest często używany i musiałam dodać jakiś numer :) Jutro wkleję zdjęcia kolejnych przeróbek hahah :heja wiem wariatka jestem
Ogród Kasiek604
jaclaw
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 22:32

Post »

super kącik wypoczynkowy i rabatka :)
pozostało czekać aż wszystko się rozrośnie :)
pozdrawiam
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

A oto dalsze zmiany Obrazek

Obrazek Obrazek
Ogród Kasiek604
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Nikt mnie nie odwiedza :( aż tak nudny mój ogródek ? Może zwabię tutaj gości moimi nowymi zakupami :D zdjęcia już wkrótce..
Ogród Kasiek604
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kasiu,ja cię odwiedziłam :D
Masz śliczny odródek,oczko :shock: ,kącik wypoczynkowy supek,kasada też :shock:
Podobają mi się takie ogrody,maja swój klimat.Pokaż co kupiłaś ;:65
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kasiu weszłam do Ciebie do ogródka i onemiałam z zachwytu :shock: :shock: :shock: oczko z ciurkadełkiem i ten skalniak to moje marzenie i właśnie coś w tym stylu i ja sobie wymyśliłam po prostu pięknie ;:138 ;:138 ;:138 należą cię wielkie nie tylko brawa za kawał roboty jaką wykonałaś ale i za fantastyczne pomysły będę do Ciebie zaglądać bo jestem zauroczona Twoim ogrodem ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Nie mogę uwierzyć, że ogródek ma dopiero 2 lata ;:224 Musiałaś się nie źle napracować, żeby go teraz pokazać w takim ślicznym stanie, aż miło popatrzeć. :heja
Podoba mi się oczko wodne, takie ciche i nie głębokie. Moje jest za głębokie i teraz mi to przeszkadza, bo przyjeżdżają do nas bajdelki i musimy je ciągle pilnować :roll:
U Ciebie też widziałam wózek, więc też was czeka pilnowanie, bo dzieci uuuuuuuuwielbiają wodę :;230
Pozdrawiam Bogumiłka ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
kasiek604
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

:D dziękuję za odwiedziny :)
reniuniek oczywiście ,ze pokażę co kupiłam ale już powkopywałam więc jak uporządkuję do końca to wklejam foteczki
bonia dziękuję ci kochana za miłe słowa - bo mobilizuje mnie do dalszej walki z ogrodem :) A skalniak zmieniałam już wiele razy :) myślę ,że tym razem już taki zostanie bo z efektu jestem zadowolona
bogumilka oj wiem co to znaczy woda + dziecko :) mój synek teraz to tylko w stronę oczka biega i wrzuca kamyczki :) trzeba go pilnować strasznie ,ale jego plac zabaw będzie w dalszej części ogrodu i jak będzie na tyle duży by zrozumieć co nieco to będę tłumaczyć że tutaj zabawy nie ma

A na marginesie wczoraj dalej walczyłam z nową rabatką pod domem .. Taką mam ochotę na pracę w ogrodzie , no ale dzidziuś to dzidziuś :) Planuję w sobotę z rana wstać wcześniej póki jeszcze wszyscy będą spać to może się uda w końcu skończyć i pokazać wam efekt końcowy :)

Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa choć oczywiście na słowa krytyki też jestem otwarta :)
Ogród Kasiek604
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Witaj Kasiu :D
Bardzo podoba mi się Twój zakątek kamienisty z oczkiem wodnym i ciurkadełkiem.....
Dużo już zrobiłaś - jestem pełna podziwu - w dwa lata takie efekty ;:138
Ciekawa jestem dalszych Twoich działań - dlatego zapowiadam kolejne wizyty :wink:
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”