tara- oaza marzeń cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: tara- oaza marzeń cz.5
Piękne zdjęcia pięknotek z kolcami, ale masz tych różyczek, nawet nie przypuszczałam że aż tyle. 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
róże,róże,bajkowy świat,cudne...podziwiam twoją znajomość nazw...pomalutku nadrabiam zaległości...

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
u nas popadało ale bez strat, dziś trochę słońca, ciepło idealna pogoda na działkę, dziękuję pięknie że mnie odwiedzacie,
Jolu - staram się bardzo z różnym skutkiem
Izuniu - też myślałam o Queen Elisabeth, jest u mnie od kiedy pamiętam, wymaga tylko co kilka lat odmłodzenia, kwitnie prawie przez całe lato aż do mrozów, jest naprawdę bezproblemowa, zdrowa, mnóstwo kwiatów.
Do Halinki, Sasanki, Aguskac - mam rzut beretem,
Stasiu - bardzo mi będzie miło, róże kocham, hortensjom myśle pasuje deszcz one lubią mokro, dzięki że wpadłaś, zapraszam
Mariolka - Queen Elisabeth u mnie rośnie na wys.ok.1,50 m, co ważne ma sztywne łodygi nie przełamuje się, nie wymaga żadnych podpór,
Olu - zerknij na pw
Olu - fakt pogoda do wczoraj u nas też była okropna ale w porównaniu z innymi rejonami to u nas ok, dziś już trochę słoneczka, a forum to już uzależnienie
Wandziu - odpowiedziałam u Ciebie to jest Pink Tiger
Moniczko - relacje były takie dramatyczne, na szczęście leśny nie poddał się,
Basiu - NN podobna do Westerlanda ale to nie jest ona, Augusta Luisa może zmyłka, dalam
pomyliłam, sorki
Maju trochę się nazbierało, dalej zbieram
Misiu - jak miło Ciebie powitać, zdrówka Skarbie,
jutro będzie wnusia robić sesje zdjęciowe kwiatkom, widzicie mam nawet fotografa
Jolu - staram się bardzo z różnym skutkiem

Izuniu - też myślałam o Queen Elisabeth, jest u mnie od kiedy pamiętam, wymaga tylko co kilka lat odmłodzenia, kwitnie prawie przez całe lato aż do mrozów, jest naprawdę bezproblemowa, zdrowa, mnóstwo kwiatów.
Do Halinki, Sasanki, Aguskac - mam rzut beretem,

Stasiu - bardzo mi będzie miło, róże kocham, hortensjom myśle pasuje deszcz one lubią mokro, dzięki że wpadłaś, zapraszam
Mariolka - Queen Elisabeth u mnie rośnie na wys.ok.1,50 m, co ważne ma sztywne łodygi nie przełamuje się, nie wymaga żadnych podpór,
Olu - zerknij na pw
Olu - fakt pogoda do wczoraj u nas też była okropna ale w porównaniu z innymi rejonami to u nas ok, dziś już trochę słoneczka, a forum to już uzależnienie

Wandziu - odpowiedziałam u Ciebie to jest Pink Tiger
Moniczko - relacje były takie dramatyczne, na szczęście leśny nie poddał się,

Basiu - NN podobna do Westerlanda ale to nie jest ona, Augusta Luisa może zmyłka, dalam

Maju trochę się nazbierało, dalej zbieram

Misiu - jak miło Ciebie powitać, zdrówka Skarbie,
jutro będzie wnusia robić sesje zdjęciowe kwiatkom, widzicie mam nawet fotografa

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU fotki zrobione przez wnusię mistrzostwo jednak młodzież górą w tym wypadku
dla wnusi za zdjęcia Zaraz lepiej się ogląda twoje królowe i nie tylko . Niestety ja też uczę sie od wnuka robienia lepszych ujęć . Pokażna kolekcja kolczastych królowych a zdjęcie z kwitnącymi hostami [za nimi nie przepadam ] również piękne 

http://imageshack.us/photo/my-images/8 ... 12bx.jpg/ Jaki cudny ten biało-zielonkawy też zachciewny.Aniu róże piękne i mnóstwo już ich posiadasz.Floksy uwielbiam i mam takie same.Jedynie białych nie widzę-pewnie jak dzielilam się z koleżankami to nie zostawiłam sobie
[/url]Rabatka hostowa z tymi pałkami kwitnącymi jest niesamowita.Po prostu stworzyłaś raj i nie dziwię się,że dzieci dostrzegły gdzie miło jest przebywać.Buziaki dla wnusi za naukę babci.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu nie ma sprawy różowiasty będzie, białe floksy też :P
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Anuś. A ja czekam na obiecane dzisiejsze zdjęcia robione przez wnusię. Niestety jajko mądrzejsze od kury i od wnuków, nie mówiąc o dzieciach musimy się uczyć dzisiejszej techniki. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Aniu, pozdrawiam. Dawno mnie nie było. Róże masz cudne. Nostalgię będę miała od Jadzi. Już się cieszę, bo jest śliczna. Wnusia ma talent do foto. Pozdrawiam 

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Taro piękne róże i nazwy kto by zapamiętał tak jak ty pozdrawiam 

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Jestem zauroczona Aniu ,taka ilością róż i to w tak krótkim czasie ,no ale tak to już jest z nami forumkami ,każda chce mieć lepiej niż było ,i to się chwali ,to są właśnie te dobre strony naszego forumowania ......ale się rozpisałam ... 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anuś, Shocking rzeczywiście warta grzechu
Podobnie ma się rzecz z OT Olympic Flame- w katalogu nic szczególnego, w ogrodzie cudo!!
Pozdrawiam Cię serdecznie

Pozdrawiam Cię serdecznie

Aniu ale dopiero jak się rozrośnie-broń cię .. wcześniej.Aniu a Indigolettę chcesz?Mnie wkurza,jest podatna na mróz i musi mieć swięcej miejsca niż u mnie.Ale szczerze mówię-w k u r z a j a c a kolor ja ge.de Gaulle.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - ta NN biała to nie jest Alabaster? Ona ma żółty środek i różowe zabarwienia na płatkach, kolor liści też się zgadza.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Taro,
muszę się pochwalić. Moje hortensie z 5 już widzę, że będą kwitły 2. Były takie maluchy, a tu proszę po tych deszczach zaszaly. Liście urosły im duże, a na szczytach zobaczyłm małe zalążki przyszłych kwiatuszków.
A zawilec japoński mały bo mały ale trzy kwiatuszki też naliczyłam.

A zawilec japoński mały bo mały ale trzy kwiatuszki też naliczyłam.

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Anuś - Witaj. Dziękuję za życzenia 
Wnusia piękne zdjęcia kwiatkom pstryka.
A ja zauważyłam dzisiaj powtórkę kwitnienia zakupionego w tym roku w Biedronce Rhododendrona.

Wnusia piękne zdjęcia kwiatkom pstryka.
A ja zauważyłam dzisiaj powtórkę kwitnienia zakupionego w tym roku w Biedronce Rhododendrona.