Ogródek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek An-ki

Post »

:wit ;:167 Aniu, przecudne są!! ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ANIU kurcze teraz z tym większa niecierpliwościa czekam na te kwiaty i jestem zła ,że ich jeszcze nie widzę . Dzisiaj znowu zaglądałam i NIC :evil: Mam nadzieję ,ze jak słonko trochę przygrzeje to będzie szybciej
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Śliczności ;:226 Dobrze uchwyciłas kolory! Muszę Elzunie wysłać do Ciebie, zeby sobie porównała Silver Star i generała :D
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Jadziu a słonka znowu niet- i tak mamy pogodę w kratkę .Ale cierpliwie poczekamy.

Iza de Gaulle i Silver Star są podobne jednak dopiero mając te róże koło siebie widać różnice w budowie kwiatka i koloru.
Nie wiem czy Silver pachnie bo jeszcze niziutki i nie mogę tam klęczeć bo nie ma miejsca.Musiałabym to zrobić na The Fairy a to byłoby bolesne :;230

Tosiu
:wit No jaka powściągliwa w wypowiedzi.Dziołszko co się tak oszczędzasz?No chyba,że planujesz osobiste pogaduchy to Ci wybaczam.

Drugi rzut kwitnienia.Zobaczcie ile pąków mają te nn czerwone i ż ółta fresia.Tylko te 2 kolory goszczą na tej rabatce.

Obrazek

Widać już czarną plamistość :(

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Aneczko przybiegłam do Ciebie w podskokach.....żeby zobaczyć dwie różyczki kole siebie. Rzeczywiście są różnice i dopiero to widać w zestawieniu. SS pachnie ;:224 uwierz na słowo ...bo nie masz innego wyjścia. :wink:
Ani widzę, że Knirps ślicznie się do Ciebie wdzięczy....jednak impulsy wysłane do niego zadziałały....no i te Twoje rączki. :P
Wiesz masz cudne fuksje i to wszystkie...te piękne sukienki balowe mnie wciąż zachwycają.

;:196
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Elu-jeśli mówisz,że pachnie to wierzę :lol: Generał też ma ładne pachnidło i jestem ciekawa czy pachnie inaczej niż S.S.(nie mylić z SS :;230 ).Teraz mam zagwozdkę czy ta różowa nn to nie jest czasem Dornroschenschloss Sababurg-jeśli to ona to jest nadzwyczaj piękna.Patrzyłam w hmf i .....b.podobna.(kupiona u ciebie)

Obrazek
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Lilie królują teraz w wielu ogrodach :)
U ciebie tez przepięknie się prezentują
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Aneczko wspominasz Generała ,...oj :shock: tego którego mi posłałaś tak pachnie ,że odchodzić się od niego nie chce ,
W tej chwili jest po przekwitnięciu ,ale wypuszcza tak mocne badyle ,że szok ..ciekawe czy jeszcze zakwitnie ,atak bym chciała ,,
No a swoją drogą ,popatrz jaki masz cudowny dorobek ,pamiętasz jak narzekałaś 2 lata temu ,że nic nie masz w ogródku ,a tu tyle pięknych róż ,lilii ,powojników ,nie sposób wymienić wszystkiego..... ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu lilie wspaniałe Moja Garden Affaire już przekwitła i naprawdę strasznie żałuję....jest cudowna....i ten niesamowity zapach, u Ciebie widzę kwitnie w najlepsze i aromatyzuje całą okolicę :D I Triumphator w pełni kwitnienia :D mój też już po....a w ogóle to jestem wściekła :roll: ....zamówiłam 3 cebule, a mam tylko jedną, będę musiała przesadzić, bo dwie pozostałe będą całkiem inne....jeszcze nie kwitną :?
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Doda witaj.Tak,teraz krolują lilie ,liliowce ,floksy i hortusie.Ale już róże budzą się do ponownego kwitnienia.Na niektorych różach jest burza pączków.Znowu będzie co oglądać i porownywać.

Bogusiu jak popatrzę na zdjęcia sprzed bycia na forum to nie mogę uwierzyć jaka jest różnica,Tamten ogrod był schludny ale bez duszy.Za mało było kwiatow.
Bogusia a generała to pewnie Jadzia wysyłała bo ja też mam przez nią zakupionego.Mój kwitnie teraz po raz drugi i to obficiej niż za pierwszym razem.I u mnie wypuścił nowe pędy.

Agnieszko a umnie mnogość Triumphatorów-i też tyle nie zamawiałam.Jeden ,jedyny kwiat urwałam przy ucinaniu zwiędłego i teraz w całym domu jest niesamowity zapach a to tylko jeden kwiat.Niesamowite mają te pachnidła.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ANIU dzisiaj już chyba wiem na pewno ,ze pod siatka to na pewno nie będzie eskimoska ,gdzyż z pąka przeświatuje jasny róż :evil: . Pozostaje tylko doniczkowa a ta niestety jeszcze długo kaze czeka na kwiat . Piękna różyczka i ma wielgachne kwiaty . Nazwa trochę trudnawa ,ale jak tak spojrzałam w pierwszym momencie tak jakby moja Walzertraum jasniejsze pierwsze płatki . Generała chyba ode mnie ma Bogusia oj ten jej SKS :;230 Mój jest prawie tak szeroki jak Burgund . Różane krzaczki naprawdę wygladają na zadowolone ;:196
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu no pewnie ,że Bogusia ma od Ciebie generalika-ważne,że robimy sobie wzajemnie uprzejmości i kupujemy,dajemy,rozmnażamy itp.Eskimoska albo Ci kupię albo jak będziesz to wykopiemy mojego a ja sob ie uzupełnię.
Miesiąc mial kwiaty-to się nazywa długodystasowiec.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ANIU jak będzie kiedyś to kup mi Eskimoskę i zadołuj może wreszcie sie wybierzemy do Was
Awatar użytkownika
Helen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 19:47

Post »

Aniu ,lilie zapewne masz wiele lat, są urzekające, a róże to cud natury, szczególnie ta żółta :D
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.

Ogród Helen cz.1,cz.2.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”