Ogródek AGNESS cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.9

Post »

Aguś, nie widać, żeby deszcz zaszkodził Twoim pięknościom :D Urzekł mnnie ten floks z pierwszego zdjęcia!!
Miłego wieczoru ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Inne kwiatuchy cudniaste zwłaszcza floksy-każdy pachnący,wspaniały.Jednak zdjęcia liliowcow w Twoim wykonaniu to mistrzostwo.Agnieszko ,zresztą wiesz-Twój ogród to ogród z duszą.
x-d-a

Post »

Agnieszko, u Ciebie jak zwykle można obejrzeć piękne kwiaty na świetnie zrobionych fotkach ;:63
Podobają mi się zwłaszcza te dzwoneczki w niesamowitym, niebieściuchnym kolorze :P Mało jest czysto niebieskich kwiatów...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Krysiu dzisiejszy ranek był płaczący, i cały dzień zapowiadał sie taki, ale później sie wypogodziło, dzień był chłodniejszy niż poprzednie, ale nie padało i było fajnie :D
U mnie po części lilii zostało też już tylko wspomnienie, ale na szczęście jeszcze trochę jest w pąkach, tak, że ten okres, kiedy można sie nimi cieszyć się wydłuży :D
Moje floksy to jeszcze maluszki, tylko 2 odmiany są kilkuletnie, te jeszcze nie kwitną...

Moniś, na szczęście u mnie wciąż jest piękna pogoda, pada tylko nocami, dziś zapowiadało się, ze będzie lało, ale też ładnie sie wypogodziło, było tylko chłodniej.
U mnie jedynie pelargonie cierpią od nocnych opadów, są brzydkie, kwity czernieją.....w tym roku to prawdziwe marnizny...
Tobie życzę wspaniałej niedzieli ;:196

Anuś
dziękuję, to co piszesz jest bardzo miłe ;:196 Mój ogród jest dla mnie bardzo ważny, to taka odskocznia od problemów, i to naprawdę cieszy, że i komuś jeszcze się podoba :D

Daluś
dziękuję ;:196 Dzwoneczki to jedne z moich ulubionych kwiatuszków, zawsze miałam szczególnie te niskie, teraz wprowadziłam do ogrodu i troszkę takich wyższych :D

Kolorowe widoczki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hortensje zaczynają zdobi ogródek

UNIQUE
Obrazek

Obrazek

PINKY WINKY
Obrazek

PHANTOM
Obrazek

PINK DIAMOND
Obrazek

PHANTOM
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, o jakiejkolwiek porze roku robisz zdjęcia, Twój ogród prezentuje się niezmiennie pięknie ;:138
Teraz królują lilie, ale wśród bujnej zieleni widać tez inne kwiaty. A wkrótce pałeczkę po liliach obejma hortensje, które już zaczęły popis u Ciebie :D ;:138
Aguś, zapisz mnie , proszę, w kajeciku na dzwonki pełne ;:180 Czas nie gra roli ;) :D
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Dzwoneczki pełne przecudnej urody. Takoż ten biały floks z różowym środeczkiem. I jeszcze lilije i liliowce... nieodmiennie mnie zachwycają. A widok rabatek wpędza w kompleksy...... ;:196
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,przepiękne hortensje i tylko pozazdrościć ładnej pogody,bo ja zapomniałam jak słoneczko wygląda.
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

"Nocny Marek" Cię odwiedza ;:7

Twój ogród jest cudny!
Ta soczysta zieleń, kwiaty bajecznie kwitną ;:63
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu już zapisuję :D
Bardzo dziękuję za miłe słowa o moim ogródku, to naprawdę bardzo cieszy, że nasza praca w ogrodzie przynosi miłe dla oka efekty i może się podobać ;:196

Jagusiu dziękuję ;:196 Liliowce to malutkie jeszcze kępki, więc długo kwitły nie będą, ale na szczęście one dosyć szybko się rozrastają, więc z roku na rok będą tworzyły ładniejszy widok :D

Małgosiu, u mnie dziś po raz pierwszy było chłodno, ale po południu już pokazało się słoneczko. Powinno już i u Ciebie się rozpogodzić :wit

Dawidku ,,nocny Marku,, witaj :wit Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogródek :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, piękne te Twoje hortensje!! Mogłabyś podać nazwy?
Udanej niedzieli ;:196
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Witaj Agnieszko pięknie zakwitły Twoje hortensje i widzę że masz ich kilka rodzaji, nasza ogrodowa zakwitla jedynie dwoma kwiatami i czas najwyższy chyba się z nią rozstać. Aktualnie w sprzedaży znajduje się wiele gatunków hortensji które nie stwarzają tyle problemu z przygotowaniem do zimy.
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Trawka jak zwykle-soczyście zielona-do kiedy nawozisz trawnik?
Dzwoneczki pełne-piękne :D .
Moja chryzantemka ładnie się rozrosła-będzie z czego dzielić :D .
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

A ja bym chciała by był dziś zwykły dzień tygodnia :) wreszcie miałabym więcej czasu na działkę.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś już podpisałam fotki :D Tobie również życzę wspaniałej niedziel i ;:196

Zenku ja swoje ogrodówki mocno muszę owijać, w przeciwnym razie nie kwitną wcale....w tym roku moja niezawodna, która kwitnie każdego roku będzie miała tylko 2 kwiaty....tak jej zaszkodziły te duże majowe przymrozki :(
Ale faktycznie, jak jest z nimi kłopot, to można zastąpić je bukietowymi lub drzewiastymi, one są całkowicie bezproblemowe....no i jakie piękne :D

Aguś przyznam się szczerze, że ja jestem bardzo oszczędna w nawożeniu :oops: W tym roku chyba w kwietniu nawiozłam trawnik, a czasami wcale tego nie robię....ale postanowiłam nie zapominać o tym i przynajmniej raz do roku posypać odżyweczki :lol:
Bardzo się cieszę , że chryzantemka rośnie a dzwoneczki też pomalutku się rozrastają ;:196

Ulcia już jutro poniedziałek.....dziś sobie odpoczniesz i zajmiesz się kocinką, a jutro podziałasz na ogródku ;:196
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, dziękuję ;:196 Phantoma widzę w kolejnym ogrodzie, jest piękny!! Jakoś do tej pory nie trafiłam na tę hortensję, muszę lepiej poszukać :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”