Czy ona jest malutka ? Myślę o niej ale wydaje mi się, że zniknie mi na rabacie.Mini Eden Rose pierwsze wrażenia - dobrze rośnie , obficie kwitnie - u mnie na razie w donicy

Czy ona jest malutka ? Myślę o niej ale wydaje mi się, że zniknie mi na rabacie.Mini Eden Rose pierwsze wrażenia - dobrze rośnie , obficie kwitnie - u mnie na razie w donicy
Tak -to jej trzeci rok - spory kopiec i gałązki - bardzo uważam na przedwiośniu jak rusza - na noc donica na krzewmajka411 pisze:Aga, piękne róże i zdjęcia. Miałm Valencie ale mi zmarzła. Kwiaty miała ogromne i dużo.
Trochę mi jej żal. Czy Twoja już zimowała.
Teoretycznie to róża pnąca - kwiatuszki ok 5cm i jak na moj wiosenny zakup to wydaje mi się ,że jest ich sporo ale jak będzie wyglądać jak urośnie sama jestem ciekawa.majka411 pisze:Czy ona jest malutka ? Myślę o niej ale wydaje mi się, że zniknie mi na rabacie.Mini Eden Rose pierwsze wrażenia - dobrze rośnie , obficie kwitnie - u mnie na razie w donicy
Kosmos nie jest chorowity , przetrzymał zimę - jak na razie OK_ninetta_ pisze:Giardina boska! Kolejna moja miłość po Artemisie.
Kosmos mam i jestem nim zachwycona, czy u Ciebie choruje?
Cezar zdrowy , dobrze znosi zimę a paskudnie deszczeAnnes 77 pisze:Aga znów pokazujesz cudeńka:) eden i Mini Eden klasa u Ciebie...ja wciąż czekam na kwiaty Mini Edena:)
Cezar sympatycznie wygląda,jak u niego ze zdrowotnością?
Tak tej wiosny kupowanaOrszulka pisze:
Aga,a 'Traviata' to tegoroczny nabytek? Bo ma taki śliczny kwiat! Moja kupiona w Obi stoi jak zaklęta.O kwiatach mogę zapomnieć