Pozytywnie zakręcona
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Gosiu cudeńka
, Wspaniałe zdjęcia z kroplami 
rysia13 wingslessangel mis20
dziękuję za uznanie

Wiecie co się stało... mąż dzisiaj był w castoramie w Toruniu i co ... przywiózł mi coś....

To jest moja pierwsza Vandzia... nie kupowałam jej, bo bałam się czy sobie z nią poradzę.... ale mąż przywiózł cały zadowolony, bo kupił ją ... za ................. 8 zł.
Korzonki miała całe przesuszone więc ją wsadziłam do wody i od razu pokazała które są zdrowiutkie....Jak tu nie brać jak za taka cenę... mam tylko nadzieje, że sobie poradzę...
pomożecie....?

To jest moja pierwsza Vandzia... nie kupowałam jej, bo bałam się czy sobie z nią poradzę.... ale mąż przywiózł cały zadowolony, bo kupił ją ... za ................. 8 zł.
Korzonki miała całe przesuszone więc ją wsadziłam do wody i od razu pokazała które są zdrowiutkie....Jak tu nie brać jak za taka cenę... mam tylko nadzieje, że sobie poradzę...
- mis20
- 1000p

Gosiu jak za 8 zł to jak za darmo
super prezent zrobił Ci mąż
- victorys
- 200p

- Od: 11 lut 2011, o 20:21
nie...no nie wierzę... za 8 zł???
A ja do Castoramy dopiero w niedzielę się wybieram, wiec trzymaj męża, żeby mi wszystkich Vand nie wykupił
Żarty żartami, ale taki mąż jak twój to skarb! Po pierwsze wie jak żonie zrobić miłą niespodziankę, po drugie, wie co znaczy cenny okaz w świecie storczyków, a po trzecie, tak oszczędzać to trzeba umieć i mieć szczęście
Pozdrawiam i gratuluję nowego podopiecznego i powiększenia się kolekcji
A ja do Castoramy dopiero w niedzielę się wybieram, wiec trzymaj męża, żeby mi wszystkich Vand nie wykupił
Żarty żartami, ale taki mąż jak twój to skarb! Po pierwsze wie jak żonie zrobić miłą niespodziankę, po drugie, wie co znaczy cenny okaz w świecie storczyków, a po trzecie, tak oszczędzać to trzeba umieć i mieć szczęście
Pozdrawiam i gratuluję nowego podopiecznego i powiększenia się kolekcji
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
- poccoyo
- 200p

- Od: 18 lip 2010, o 15:47
- Kontakt:
super okazja 
gratulacje dla meża za znajomość twojej pasji ;)
oby rosła !!!
gratulacje dla meża za znajomość twojej pasji ;)
oby rosła !!!
- myrtille1986
- 1000p

- Od: 23 mar 2010, o 08:49
Nie no za 8 zł
.A ja sie głupia cieszyłam że swoja z wazonem za 101zł kupiłam
.Pogratuluj decyzji Mężowi bo naprawdę fajną decyzje za ciebie podjął.
Teraz ja co dzień przez jakiś czas ją mocz.Aby nabrał trochę wody i mogła lepiej rosnąć.

Teraz ja co dzień przez jakiś czas ją mocz.Aby nabrał trochę wody i mogła lepiej rosnąć.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
mis20 Amator97
no ja też się cieszę
victorys
tak mąż to cenny skarb zrobił niespodziankę, zaoszczędził i zna się na rzeczy
teraz muszę moim podopiecznym się dobrze zająć....
poccoyo
tak oby rosła...
myrtille1986 takie za 100 zł. też widziałam.. Moczę ją co dzień... i widzę, że szybko wysycha.. czyli musiała być przesuszona... kilka korzonków ma ładnych ...
victorys
teraz muszę moim podopiecznym się dobrze zająć....
poccoyo
myrtille1986 takie za 100 zł. też widziałam.. Moczę ją co dzień... i widzę, że szybko wysycha.. czyli musiała być przesuszona... kilka korzonków ma ładnych ...
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na pochwałę zasługuje, że kupił Ci takie cudo
No i nie w każdej casto takie przeceny robią. Zauważyłam, że te przeceny to trzeba trafić na sklep. W LM w Mikołowie np nie chcieli w ogóle przecenić a w Poczesnej już tak.
Tak samo jest w OBI. Dziewczyny piszą, że kupują tak tanio a w naszych im się nie chce przeceniać.
arlet3
wiem wiem, że zasługuje na pochwałę... wiem, że nie w każdym sklepie są przeceny... w OBI sa Vandy po 129 zł. w wazonie i nigdy nie widziałam żeby je przeceniali... Czekam tylko na sugestie co do mojego nabytku.. kilka korzeni ma brzydkich czy musze je obcinać... czy zostawić ..
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z tego co mi Dorotka radziła to żeby zaraz nie obcinać tych brązowych. Moczyć przez tydzień codziennie ze 3-4 godz. i jak masz to spryskać Asahi.
Te co ja kupiłam na przecenie pięknie odżyły i już zmieniły właściciela.
Dwie z nich dalej będziemy podziwiać tu na forum.
Te co ja kupiłam na przecenie pięknie odżyły i już zmieniły właściciela.
Dwie z nich dalej będziemy podziwiać tu na forum.
Dzięki dziewczyny
trzymajcie kciuki
a całuski przekazane...

a całuski przekazane...
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Gosiu gratuluje Vandzi ,na pewno sobie poradzisz
Gosiu mój mąż jak mu pokazałam Twoją nowość i jeszcze ta cena to stwierdził ,powiedz koleżance NIECH MI też taką kupi
Mój mąż jest wielkim fanem Vandeczek ,już postanowiłam że mu kupię .
Kolor kwiatuszków nieznany ? no ciekawa jestem jaką piękność wybrał Ci mąż
Gosiu mój mąż jak mu pokazałam Twoją nowość i jeszcze ta cena to stwierdził ,powiedz koleżance NIECH MI też taką kupi
Kolor kwiatuszków nieznany ? no ciekawa jestem jaką piękność wybrał Ci mąż
Dzięki
mam nadzieję, że sobie poradzę...
kolor kwiatuszków nieznany ale to nic bedzie większa niespodzianka... a przeceniona okazuje się była tylko ta jedna Vandeczka... także miałam szczęście...

kolor kwiatuszków nieznany ale to nic bedzie większa niespodzianka... a przeceniona okazuje się była tylko ta jedna Vandeczka... także miałam szczęście...
- mis20
- 1000p

Gosiu spytaj męża czy to była jedyna czy więcej?