Witaj Aniu!
Widzę,że ogród rośnie jak grzyby po deszczu,na horyzoncie las,będzie wspaniałe nie śpiesz się bo co po nagle to po diable.Radzę każde nasadzenie przemyśleć aby póżniej nie przenosić mówię to bo u nas tak było.
Powodzenia Edward
Witaj Edwardzie, dziękuję za odwiedziny w moim wątku. Szkoda, że nie byłam u Tadeusza na spotkaniu to byśmy się poznali. Z tym nasadzaniem to jeszcze daleka droga, na razie ustawiamy altankę, grille i takie inne rzeczy ogrodowe.
Witaj Jagusiu. Dziękuję za odwiedziny.Hosty maja już po 6 lat, a fuksje pewnie 3.
Witaj Aniu trzymam za ciebie kciuki żeby ci sie udało stworzyc cos naprawde pięknego
A jak tam budowa altanki ,już zakonczona??
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Witaj andrzejek, dziękuję za odwiedziny.
Witaj pati, zakątek przydomowy uprawiam od 8 lat, a nową działkę od wiosny, ale pomalutku się zapełnia.
Witaj Beata, przespałaś, przespałaś, ale myślę że już będziesz pamiętała o mnie. To kilka nowych fotek i altanki oczywiście. Altanka na tle dzieci
Widoki z działki . U mnie na razie te wszystkie najwyklejsze kwiaty, ale z roku na roik będzie przybywać i innych odmian.
Witaj ANIU, wybrałem się i ja na spacer po Twoich ogrodach , na tym po babci,czeka Was jeszcze moc pracy, ale początki już za Wami, piękna okolica, zaproszenie do naszego ogrodu, ciągle aktualne.
Witaj Tadeuszu. Dziękuję za odwiedziny po moich włościach. Wie,że mamy jeszcze dużo pracy w ogrodzie, ale pomyśleć co było rok temu to i tak jest fajnie. Dziękujemy za zaproszenie, myślimy o wyborze niedzieli, ale damy jeszcze znać.
Witaj Aniu!
A może zdradzisz gdzie Masz ten ogród,bo krajobraz jakiś mi znany a może to moje przewidzenie bo przecież jest dużo podobnych.
Pozdrowienia Edward
Witaj Edwardzie, to jest miejscowość Bondyrz.
Parę fotek. Jeżówka od Janusza Pomidorki własnego siewu, które dostałam od forumowiczów . Jabłonka ma metr wysokości i pięć jabłek, sama ją przycięłam na wiosnę i tak się odwdzięczyła, bo do tej pory nie było ani jednego jabłka. Trawki U mnie na razie kruluja dalie, bardzo lubie te kwiaty.