Małgosiu te Twoje begonie są niesamowite....zachwycam się nimi wciąż bez końca....cudo, dorodne, ukwiecone, piękne
Prześliczne hortensje, u mnie też zaczynają swój pokaz....a nie mogłam się doczekać
Małgosiu ależ twój ogród jest wypełniony kwiatami a wszystkie piękne. Begonie w donicach to olbrzymy, inne doniczkowe również dorodne, widać, że dobrze się nimi opiekujesz. Śliczny jest ten biały kwiat z rozwianymi płatkami, czy to jest dalia?
Czarna lilia Landini jest piękna, mam jedną i dokupię jeszcze. Masz ukwiecony ale zadbany ogród. Niech już pozostanie na tym, żeby nie było przesady. Ty też musisz troszkę odpoczywać, może kiedyś bedziesz bawić wnuki to zobaczysz jak brakuje czasu.
Pokaż zdjęcie obejmujące cały ogród.
Witam wszystkich serdecznie,M i kuchnia zajmuje mi tyle czasu,że nie mam kiedy podlać swoich doniczkowych.Potem będę nadrabiać na spokojnie wszystkie zaległości.
Małgosiu, ja mam codzień pracę, kuchnię, M i wnusię, więc bardzo brakuje mi czasu. Dlatego u mnie tylko kilka koszyków z kwiatami. Nie miałabym czasu na podlewanie.
Co to za kwiaty różowe ciemne i jasne, i w plamki, nie znam ich a chciałabym nabyć.