Ogródek An-ki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
ANIU mnie sie podoba jak lilia z góry zaglada na różyczkę idziwi się "dlaczego ona taka mała"
tylko muszą być dobrze dobrane wtedy dają śliczny efekt. Różowa piękność ładna

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No, kolorek ma zabójczy, ta Pernille. Aż szkoda, ze nie mam zupełnie miejsca na okrywówki
Satina też ładny kolorek ma

Satina też ładny kolorek ma

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aniu różowe kwitną cały czas.
Białe pierwsze kwitnienie mają już za sobą i odpoczywają na dalsze.
Trochę mi się rozjechały na boki i zastanawiam się czy ich mocno nie przyciąć.
Co powiesz ?
Białe pierwsze kwitnienie mają już za sobą i odpoczywają na dalsze.
Trochę mi się rozjechały na boki i zastanawiam się czy ich mocno nie przyciąć.
Co powiesz ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko cięcie im nie zaszkodzi a ładnie rozkrzewi.Będzie teraz bezkwiatowo ale w pażdzierniku już mogą znowu zakwitnąć a w przyszłym sezonie to już na pewno krzaczek będzie ładnie ukształtowany.Ja tak zrobiłam z Margo Koster.W poprzednim sezonie mocno przycięłam-nie było póżniej kwiecia ale za to teraz kwitną nieustannie i mają ładny pokrój.
Wiesz Izunia,u mnie Pernille wylądowała w byłej piaskownicy i tam jej dobrze i nam też.Satiną była zachwycona i nam gorąco ją polecała Hania 55.(zdrowa i kwitnie długo i obficie-u mnie pewnie w przyszłym sezonie taka właśnie będzie)
Jadziu i o to dobranie chodzi.A co jak kupisz kolor różowy a zakwita po marńcz?Zostaje przesadzanie i ja tak mam z kilkoma roślinkami.No ale ogród nie lubi zastoju.
Drugi rzut kwitnienia Aphrodite.Ma dużo pąków.Piękna i dostojna.

Wiesz Izunia,u mnie Pernille wylądowała w byłej piaskownicy i tam jej dobrze i nam też.Satiną była zachwycona i nam gorąco ją polecała Hania 55.(zdrowa i kwitnie długo i obficie-u mnie pewnie w przyszłym sezonie taka właśnie będzie)
Jadziu i o to dobranie chodzi.A co jak kupisz kolor różowy a zakwita po marńcz?Zostaje przesadzanie i ja tak mam z kilkoma roślinkami.No ale ogród nie lubi zastoju.
Drugi rzut kwitnienia Aphrodite.Ma dużo pąków.Piękna i dostojna.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu fuksje bardzo lubię ale mnie nie lubią nawet Magellana odeszła co mnie zdziwiło.
Aphrodite - imię zobowiązuje, u mnie kwitnie cały czas jestem zaskoczona.
Bonita - trzeba powiedzieć piękna, na pewno przyjdzie do mnie ale teraz zachwycam się Baronesse, a powiem jeszcze Flaming kwitnie po raz drugi ma sporo pączków, mam fotki ale nadal jeszcze walczę z komputem.
Aphrodite - imię zobowiązuje, u mnie kwitnie cały czas jestem zaskoczona.
Bonita - trzeba powiedzieć piękna, na pewno przyjdzie do mnie ale teraz zachwycam się Baronesse, a powiem jeszcze Flaming kwitnie po raz drugi ma sporo pączków, mam fotki ale nadal jeszcze walczę z komputem.
Co jedna to ładniejsza aż trudno wybrać najpiękniejszą...floksy stare kwiaty...niezawodne. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu Afrodyda przepiękna, warta swojego imienia
Śliczne fuksje, bardzo je lubię, ale musiałam z nich zrezygnować, bo strasznie przyciągały każdego roku mączlika , który rozchodził sie na inne kwiaty...nawet pelargonie....

Śliczne fuksje, bardzo je lubię, ale musiałam z nich zrezygnować, bo strasznie przyciągały każdego roku mączlika , który rozchodził sie na inne kwiaty...nawet pelargonie....
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, Eyeliner to piękna LA, ale nie pachnie. Mając niewiele miejsca wybrałabym Rexonę (w tym roku mierzy ok. 180 cm).
Afrodyta piękna!!
Miłego wieczoru
Afrodyta piękna!!
Miłego wieczoru

Dziękuję za błyskawiczną informację.Moniko
Igor w Twoim regionie powinny spokojnie róże kwitnąć i nie przemarzać więcej niż u nas.
Pewnie przyjdzie czas na nie póżniej gdy wreszcie wybudujesz swój dom marzeń wraz z ogrodem.(czego serdecznie Ci życzę)
Annes Aphrodite jest warta tego by ją posiadać.Kwitnie do mrozów a jej piękno jest niezaprzeczalne.U mnie to bardzo zdrowa róża i mało ,że ma piekne kwiaty ,to jeszcze liście są lśniące,piękne.
Agnieszko moje koleżanki też na mączlika narzekają,ja na szczęście jeszcze go na floksach nie mam.Natomiast malwy musiałam zlikwidować przez rdzę.
Haszko dziękuję.Róże wszystkie są urocze i trudno powiedzieć coś złego nawet jak chorują.
Floksy uwielbiam za zapach i te kolorki.
Taro zaglądam,żeby zobaczyć Twoje pięknotki.Baronessy nie mam to tym bardziej przyczłapię do Twojego ogrodu.

Igor w Twoim regionie powinny spokojnie róże kwitnąć i nie przemarzać więcej niż u nas.
Pewnie przyjdzie czas na nie póżniej gdy wreszcie wybudujesz swój dom marzeń wraz z ogrodem.(czego serdecznie Ci życzę)
Annes Aphrodite jest warta tego by ją posiadać.Kwitnie do mrozów a jej piękno jest niezaprzeczalne.U mnie to bardzo zdrowa róża i mało ,że ma piekne kwiaty ,to jeszcze liście są lśniące,piękne.
Agnieszko moje koleżanki też na mączlika narzekają,ja na szczęście jeszcze go na floksach nie mam.Natomiast malwy musiałam zlikwidować przez rdzę.
Haszko dziękuję.Róże wszystkie są urocze i trudno powiedzieć coś złego nawet jak chorują.

Floksy uwielbiam za zapach i te kolorki.
Taro zaglądam,żeby zobaczyć Twoje pięknotki.Baronessy nie mam to tym bardziej przyczłapię do Twojego ogrodu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ależ zazdroszczę fuksji, mnie się kompletnie nie trzymają. No i te róże. Echh, patrząc na moje.. różątka mam wrażenie, że absulotnie nie mam do nich ręki. I do powojników. Reszta jakoś sobie u mnie radzi. 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu dzięki za info o Aphrodite:) Czego chcieć więcej? Zdrowa,piękna i co ważne jak dla mnie,kiedy róża ma zdrowe,lśniące liście.
Ideał,gdy pachnie.....
Ideał,gdy pachnie.....
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Aniu, wróciłam sie kilka stron i dopiero teraz dostrzegłam Pernill
Pięknie ją uchwyciłaś
ja wczoraj kupiłam Red Friendship, o bardzo zwieszonych pędach. Może będzie podobna do Twojej?

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Piękne kolory fuksji . Dostałam je od synowej na dzień matki i wciaż ciesza oko na tarasie [ ona je uwielbia ] . ANUŚ Afrodite i Bonita obie ślicznotki jakoś ostatnio podoba mi się oranż
zauwazyłam też chyba generała na jednej z fotek