W wężowym cz.2
Re: W wężowym cz.2
Grażynko Twój ogród cudnieje w mgnieniu oka i widzę że nie jestem samotna w przesadzaniu i kombinowaniu.Zastanawiam się jak Ty dajesz radę i w ogrodzie wszystko na czas zrobić i maleństwo przypilnować i na forum posiedzieć...może u Ciebie dłuższa doba 

Grażynko co za cuda te twoje lilie!!! A ja się chwalę moimi
.

- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ojejku, jejku
Zwykłe liliowce okazały się pięknymi okazami, strzyżenie iglaków jest fantastyczne, wykończenie altanki cudowne. Skąd na to bierzesz siły? Podziwiam i gratuluje

Zwykłe liliowce okazały się pięknymi okazami, strzyżenie iglaków jest fantastyczne, wykończenie altanki cudowne. Skąd na to bierzesz siły? Podziwiam i gratuluje

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Grażynko
Dużo liliowców Pokazałaś...- twierdzisz że stare.. ale kolorki przeciągają oczy, moje same pastelowe, ciemne gdzieś poginęły.
Fryzurki iglakowe, jak zwykle staranne.
Kamień kupujesz?

Dużo liliowców Pokazałaś...- twierdzisz że stare.. ale kolorki przeciągają oczy, moje same pastelowe, ciemne gdzieś poginęły.
Fryzurki iglakowe, jak zwykle staranne.
Kamień kupujesz?
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Wiolu jeśli u Ciebie altanka będzie w nowocześniejszym stylu to strzecha nie bardzo do niej będzie pasowała za to gont chyba będzie dobrze współgrał z resztą a u mnie raczej odwrotnie
Stasiu to ciachnij pod nieobecnośc syna...jak wróci będzie po fakcie i już ci nie będzie mógł zabronic
Gosiu nie boli,nawet póżniej na zadowolone wyglądają gdy nam się pięknym zagęszczeniem odwdzięczają
Patryku a kto tu mówi o sępieniu...to ja proponuję podział.Mów śmiało gdy tylko coś Ci wpadnie w oko...wiesz że gdy tylko się da to chętnie się podzielę
Andrzejku większośc liliowców nabyłam wiosną od forumowicza...piękne i dorodne kępy...nie są to może jakieś "rasowce" ale mnie się podobają i obficie kwitną
Aga zakupy od Igi poniżej
Halinko dziękuję
Grażka a już u mnie
Beatko tak jedne czuprynki to na cisie a te drugie niebiesko-zielone to na jałowcu
Grażynko a teraz rozumię...O korze pod altanką nie pomyślałam...fajny pomysł,ale już jednak żwirkiem wysypałam
Agnieszko nie mów bo u Ciebie też doba długa...bo jak widzę to dużo pracy zdążysz dziennie wykonac
A przesadzanie...ech...te moje biedne roślinki,ile tułactwa muszą dzięki mnie przeżyc,ale dzielne są i oby tak dalej.Bo u mnie raczej z przesadzaniem nie koniec
Beatko(Bea) kochana każdy kwiatek jest ładny a szczególnie gdy ktoś umie dobrze go wkomponowac w resztę otoczenia(ja niestety nie zawsze umiem
)
Stasiu109 liliowce zwykłe ale masz rację dla mnie też ładne...
A siły do pracy ogrodowej czerpię z tego że glebogrzebanie po prostu lubię -to taki relax,terapia...no i z forum oczywiście...Wy kochani dajecie mi powera do działania
Zytuś liliowce u mnie nowe tylko nie rasowe(nawet mi się rymło)
Kamieni nie kupuję...zbieram i zwożę z wycieczek
Żurawki od Igi:Mysteria,Plum Royale,Gypsy Dancer,Sparking Burgundy,Root Beer,Vienne,Green Spice i żuraweczki Sweet Tea,Gunsmoke,Brass Lantern.

A to kilka z moich wcześniej nabytych żurawek
MARMALADE

SANGHAY

ŻURAWECZKA CHOCOLATE LACE

CHECKERS

PALACE PURPLE?

MARWELOUS MARBLE

MIDNIGHT ROSE

ŻURAWECZKA SILVER STREAK

GINGER ALE

ELECTRA

I jeszcze kolejne lilie które teraz kwitną
TRIUMPHATOR

a ta pachnie cudnie ale nazwy nie znam

i jeszcze taka zwykła też bez nazwy

Stasiu to ciachnij pod nieobecnośc syna...jak wróci będzie po fakcie i już ci nie będzie mógł zabronic

Gosiu nie boli,nawet póżniej na zadowolone wyglądają gdy nam się pięknym zagęszczeniem odwdzięczają

Patryku a kto tu mówi o sępieniu...to ja proponuję podział.Mów śmiało gdy tylko coś Ci wpadnie w oko...wiesz że gdy tylko się da to chętnie się podzielę

Andrzejku większośc liliowców nabyłam wiosną od forumowicza...piękne i dorodne kępy...nie są to może jakieś "rasowce" ale mnie się podobają i obficie kwitną

Aga zakupy od Igi poniżej

Halinko dziękuję

Grażka a już u mnie

Beatko tak jedne czuprynki to na cisie a te drugie niebiesko-zielone to na jałowcu

Grażynko a teraz rozumię...O korze pod altanką nie pomyślałam...fajny pomysł,ale już jednak żwirkiem wysypałam

Agnieszko nie mów bo u Ciebie też doba długa...bo jak widzę to dużo pracy zdążysz dziennie wykonac

A przesadzanie...ech...te moje biedne roślinki,ile tułactwa muszą dzięki mnie przeżyc,ale dzielne są i oby tak dalej.Bo u mnie raczej z przesadzaniem nie koniec

Beatko(Bea) kochana każdy kwiatek jest ładny a szczególnie gdy ktoś umie dobrze go wkomponowac w resztę otoczenia(ja niestety nie zawsze umiem

Stasiu109 liliowce zwykłe ale masz rację dla mnie też ładne...
A siły do pracy ogrodowej czerpię z tego że glebogrzebanie po prostu lubię -to taki relax,terapia...no i z forum oczywiście...Wy kochani dajecie mi powera do działania

Zytuś liliowce u mnie nowe tylko nie rasowe(nawet mi się rymło)

Kamieni nie kupuję...zbieram i zwożę z wycieczek

Żurawki od Igi:Mysteria,Plum Royale,Gypsy Dancer,Sparking Burgundy,Root Beer,Vienne,Green Spice i żuraweczki Sweet Tea,Gunsmoke,Brass Lantern.

A to kilka z moich wcześniej nabytych żurawek
MARMALADE

SANGHAY

ŻURAWECZKA CHOCOLATE LACE

CHECKERS

PALACE PURPLE?

MARWELOUS MARBLE

MIDNIGHT ROSE

ŻURAWECZKA SILVER STREAK

GINGER ALE

ELECTRA

I jeszcze kolejne lilie które teraz kwitną
TRIUMPHATOR

a ta pachnie cudnie ale nazwy nie znam

i jeszcze taka zwykła też bez nazwy

- FRAGOLA
- 1000p
Wiem,wiem że Ciebie też żurawkomania opanowała
26 naraz...uuuu...ja to sobie tak lekko dawkuję emocje...na razie po 10(bo portwel chudy)
Ale to nie koniec,to choroba przewlekła i lekarstwo trzeba dokupowac
Moja elektra wcześniej rosła na bardziej słonecznej rabatce(przez krótki czs),ale się przypalała...
Teraz rośnie w półcieniu i ma się dobrze,ale różnicy w kolorystyce na razie nie widzę.

26 naraz...uuuu...ja to sobie tak lekko dawkuję emocje...na razie po 10(bo portwel chudy)

Ale to nie koniec,to choroba przewlekła i lekarstwo trzeba dokupowac

Moja elektra wcześniej rosła na bardziej słonecznej rabatce(przez krótki czs),ale się przypalała...
Teraz rośnie w półcieniu i ma się dobrze,ale różnicy w kolorystyce na razie nie widzę.
- marcyjanna
- 200p
- Od: 23 cze 2009, o 17:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
10 nowych źurawek! Ale to musi byc radość z takich hurtowych zakupów 

- FRAGOLA
- 1000p
O takkkk wielka
Najpierw gdy na nie czekam to mi się po nocach śnią,
póżniej jak po nie jadę to aż mi się adrenalinka z radości podnosi

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko cudne lilijki .....a i żurawki bajeczne i nowe nabytki i te, które już wcześniej mieszkały w Twoim ogródku 

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niezła kolekcja żurawek ,świetna nazwa "marmelade ". Lilie tez zachwycają kolorami . 

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Graziu widzę że prace nic nie ustają. My jeden pokój mamy wykonczony a z drugim dalej walczymy bo dużo trzeba szpachlować po rozwaleniu starego pieca. Ale juz bliżej niż dalej. Piękne masz liliowce
A monardy widzę masz większość takich jak ja tylko nie masz białej to chętnie ci odstąpię. Ta lilia co nazwy nie znasz to acapulco. U mnie też już kwitnie. A jeszcze jedna lilia co nazwa mi uciekła ale taka ogromna różowa ma dziwne kwiatki bo na jednej gałęzi ma pojedynczy kwiat a drugi jest pełny 

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Oj znam to znam, tyko, ze ja tak mam z hortensjamiFRAGOLA pisze:O takkkk wielkaNajpierw gdy na nie czekam to mi się po nocach śnią,

Grażynko super nowe zakupy żurawkowe. Lilie cudne. Do tej pory opierałam się im twardo, ale coś ostatnio kusi mnie żeby choć kilka cebulek kupić ...

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Grażynko, zakupy powalają. piekne odmiany. Lilie pokochałam dopiero w tym roku
I na pewno będę ich miała więcej. Ta tryumfująca lekko zarumieniona bardzo przypadła mi do gustu.
Ładne mi dawkowanie zakupów po 10szt
Ja sama siebie oszukuję i kupuje po 2-3
, niby że to nieduży koszt
, a jak się zsumuje to 

Ładne mi dawkowanie zakupów po 10szt

Ja sama siebie oszukuję i kupuje po 2-3

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Graziu widze zakupy udane .Bardzo ciekawe odmiany .Portfel odchudziło ,ale jakki widoczek będzie
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Klarysa...jasne że to dawkowane zakupy....już trzecia tura w tym roku