Tajko, kosmos u mnie wysiewa się sam od wielu lat. Czasem tworzy duże kępy, a czasem rośnie sobie pojedynczo. Jeśli chcesz, mogę przesłać nasionka.
Edulkot,ten żółty koperek to nachyłek okółkowy. Dzisiaj udało mi się też kupić czerwony. Nasionka rudbekii mogę przesłać, jak tylko zdołam je zebrać przy suchej pogodzie.
Tu,ja, Dzięki za rozpoznanie błędu. To rzeczywiście nie jest Summer Wine. Musiałam pomylić etykietki
TAJGO, dziękuję za wizytę w moim ogródku. Ja także cię odwiedzę i zobaczę, co tam u ciebie słychać. Rzeczywiście Summer Wine to błąd. Ale chyba Darling Deception jest w porządku, bo w rzeczywistości ma barwę różową, choć wyszedł prawie czerwony.
Aguniado, zapraszm częściej do spacerów, będzie mi bardzo miło.
Małgosiu, sądząc po ofertach producentów, wybór jest duży przez cały sezon
Koliberku, Kasik tak to właśnie bywa z tym fotografowaniem.Czasem się człowiek spiera o kolr, a nie ma o co, bo wszystko zalezy od wielu różnych warunków
Alinko, może na razie nie dokupuj, bo jak się rozrosną, będą do podziału. Na razie u mnie także pada, choć z przerwami.
Działeczko, to całe szczęście, że udało mi się ocalić garnek na płocie
Iwonko, zachwycajmy się więc liliowcami, bo są tego godne jako gwiazdy lipcowego ogrodu.
Wiesiu, ja także lubię takie Kargulowe klimaty