Zieloni współmieszkańcy Ani
Aniu serdecznie zapraszam, każdy gość mile widziany,aanula pisze:AniuZaczęłam właśnie przeglądać Twój wątek od początku ale tyle masz śliczności, że nie skończę chyba dzisiaj
![]()
i tak na pewno ciągle będę tu wracała ...
Tak się zastanawiam ... duże masz mieszkanko...?? Gdzie Ty to mieścisz...??!!

Aniu ja się nie znam więc może to jest pilea, choć widziałam pilee i miały takie cienutkie delikatne listeczki, a ten mój ma takie mięsiste i włochate właśnie jak peperomia, więc tym się zasugerowałam, ale co ja tam wiemanna czarnota pisze: Aniu przy tym kwiatku ja bym bardziej stawiała na jakąś pileę a nie na peperomię

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj podobne przykleiło się jeszcze mojemu mężowiAbudabi pisze:Jakie ładne Ci się przykleiło 8) oglądałam dziś podobne, tylko dużo mocniej sfatygowane

To maleństwo pochłania całą energię, jak czarna dziurakari pisze:Rany, coś pięknego - ile kolorków...
A to maleństwo - przesłodkie... Chyba nie pozwala się za bardzo skupić na roślinkach?

Odżyje na pewno, w Twoich łapkach Kasiu musi odżyć i być piękne. A piesio tak ze 30 kilo będzie miałFIGA pisze:Moje w porównaniu do Twojego to mizerota ale teraz przestawiłam na parapet to może odżyje
Tak zmaltretować psiunia żeby padł jak kłoda śliczny duży urośnie

Śpi słodko, ale jak się obudzi to już nie jest taki aniołek, a jakie ma ostre ząbkianoli pisze:Kochane to Twoje maleństwo, a jak śpi słodziutko

Dlaczego mojemu przykleił sie tylko komplet noży introligatorskich i jakieś dziwne śrubokrętyania007 pisze:Dzisiaj podobne przykleiło się jeszcze mojemu mężowiAbudabi pisze:Jakie ładne Ci się przykleiło 8) oglądałam dziś podobne, tylko dużo mocniej sfatygowane![]()

W tesco rzucili calathee - m.in. taka jak Twoja i taka jaką bunia kupiła na równiej - 14zł. Kupiłam buniową, i na "Twoją" mi już zabrakło asertywności

A piękna była, zdrowiuteńka, bo obsluga jej jeszcze nie dosięgnęła

Pozdrawiam - Justyna