Carlos9 hmm jesienia jak wkopywalam cebulki sadzac w koszyczkach tulipany, narcyzy i lilie to zajelo to 2 dni kopanie tych rowkow i zdzieranie trawnika, ale to chłopak pomagal mi kopac dołki. No a w kwietniu stwierdziłam ze poszerze sobie te grzadki bo chciałam posadzic jeszcze goździki szabo i astry bo były wąskie(na szerokosc koszyczka do cebul) no i przede wszystkim własnie wkopac ploteczek aby wiadomo bylo gdzie plewic i przy koszeniu aby mi nikt kwiatkow nie skosił. No i poszerzanie, zrywanie znow trawnika i wkopywanie tego płotka około 4-5 dni mi zajeło bo robiłam wszystko sama

A nasionka chetnie przyjme..., w tym calym trójkącie co sa obecnie lilie i lwie paszcze zasiałam juz niezapominajke niebieska, wiec licze na to ze w kwietniu- maju bedzie fajny niebieski trójkat
A tam gdzie jest ten chodnik na calej jego dlugosci posialam juz goździki kamienne i na tych odnogach od chodnika po lewej i prawej strony tez zasiałam goździki bo obecnie na jedej odnodze sa same astry a po drugiej odnodze sa astry i goździki szabo a tam od czasu tulipanow wlasnie jeszcze nic nie kwitło wiec te goździki sprawia ze nie bedzie tak pusto.