lato

jesień

witam wszystkich bardzo serdecznie dziękuję za ciepłe słowa. Jestem ogrodniczką dopiero od dwóch lat więc za dużego doświadczenia nie mam ale podobno mam dobrą rękę i intuicję
 witam wszystkich bardzo serdecznie dziękuję za ciepłe słowa. Jestem ogrodniczką dopiero od dwóch lat więc za dużego doświadczenia nie mam ale podobno mam dobrą rękę i intuicję  a tak na poważnie to działka ma ok 600 m przy domu, położona w małej kotlince, ziemia kwaśna. Mam mały kącik ziołowy widać go troszeczkę na zdjęciu z powojnikami zielone tło to wybujały koper, część kwiatową i kącik leśny z sosenkami, brzozami i kosodrzewiną. Na razie dość gadania
 a tak na poważnie to działka ma ok 600 m przy domu, położona w małej kotlince, ziemia kwaśna. Mam mały kącik ziołowy widać go troszeczkę na zdjęciu z powojnikami zielone tło to wybujały koper, część kwiatową i kącik leśny z sosenkami, brzozami i kosodrzewiną. Na razie dość gadania   na życzenie Irenki to białe to kwiat kalinki szczepionej na pniu kwitnie wiosną moja chluba, przepieknie pachnie kwitnie późna wiosną. Bea lubisz powojniki proszę dla Ciebie
  na życzenie Irenki to białe to kwiat kalinki szczepionej na pniu kwitnie wiosną moja chluba, przepieknie pachnie kwitnie późna wiosną. Bea lubisz powojniki proszę dla Ciebie  

a tu jeszcze parę moich kwiatków różnej maści
 a tu jeszcze parę moich kwiatków różnej maści 

Pozdrawiam
 Pozdrawiam