Ninko - dostałam na jego widok jakiegoś dziwnego ,no ale go mam Kingo - fakt,też nie mam miejsca.No,ale co ja miałam zrobić - miałam go odpuścić Absolutnie wykluczone . Jakoś się musimy pomieścić
Krysiu wczoraj nie miałam czasu, żeby podejrzec co to za nowy Twój nabytek, ale dzisiaj jak tylko go ujrzałam to już się
nie dziwię, że tak strasznie się z niego ucieszyłaś. Twój nowy Filodendron jest wart grzechu. Ma piękne i ciekawe liście.
A czemu ja przegapiłam te zdjęcia?
Filuś urodny Hojeczki mają piękne kolorki. Kwiatuszki na serpensiku urocze, myślę nawet że dwa dodają mu jeszcze większej delikatności.
Krysiu zauroczyła mnie fuksja biała jakbyś ja szczepiła, rozmnażała w jakikolwiek sposób ustawiam się w kolejce
Nie mogę, nie pochwalić begonii, koleusków, szczawika i pozostałych fuksji bo wszystko piękne
Dawno do Ciebie Krysiu nie zaglądałam,a tu takie piękności,hoja ma śliczne kwiatki,szkoda,że tylko dwa,ale lepszy rydz niż nic.Sandewilla ładnie się zapowiada,ale fuksje urzekły mnie,że ho..ho..
Aniu - nie mam zamiaru przechowywać przez zimę,bo próbowałam kilkakrotnie i ....nie udało się .
Jak się tylko pokaże na niej jakaś szczepka bez pąków to bardzo chętnie Ci podeślę,a po przekwitnięciu,jesienią - możesz dostać całą. Renatko - fuksje to również jedna z moich sympatii.Ze wględów zdrowotnych(moich) w tym roku z nich zrezygnowałam w tym sensie,że mam ich tylko kilka a nie cały balkon.
W przyszłym roku zobaczymy