mała porcja zdjęć pogoda cudna więc miło się spędza czas na ogrodzie
nowy nabytek
surfinia, którą trochę przyciąłem zaczyna szaleć
kobea wreszcie kwitnie
pelargonia przebarwia się na różowo
Troszke szkoda ze niewiadomo co to za cudo ale za to nowe nabytki sa super
tez juz posiadam hebe tyklo troche inne obawa tylko taka ze jest problem z przezimowaniem
No, no, no? ale pięknie u Ciebie a taras? marzenie, które nie wiem kiedy zrealizuję. Uwielbiam, gdy w zieleni można się tak schować, jak u Ciebie . Tylko nie spotkałam żadnej???? świnki :P Jak to możliwe?
Jacku jak przycieles surfinie? moje juz takie ciut brzydkawe sie robia, bo badyle maja sztywne i za dlugie. Rozlaza sie w donicy i ziemie w donicy widac od gory.
Marta- dziękuję
Świnki na pewno się pojawią, więc niebawem je poznasz
Jule-wziąłem nożyczki i obciąłem zbyt długie pędy tak żeby surfinia miała ładny kształt a później "uszczykiwałem" świeże pędy, ponieważ wtedy roślina robi się gęsta i nabiera ładnych kształtów
Deszczowo, smutno, nie chce się wyjść na ogród, także dodaję zdjęcia nie związane z tematem i mam nadzieję, że nie poniosę konsekwencji
Oto moje świnki morskie. Nie wszystkie są pod moją opieką, ponieważ nie dałbym rady zajmować się aż 4 futrzakami
Po lewej samiczka, po prawej samiec a miały być dwa samce
Były w jednej klatce więc narodziło się pierwsze maleństwo ( po lewej do góry) a następnie drugie (po lewej na dole)
Samca niestety musiałem wydać
Następnie wydane zostało drugie dziecko, które też było samcem, więc została mama z córką i tak jest do dzisiaj
Jacku musze Ci pogratulować pięknego ogródka, jak w raju. A balkon jest tak kolororowy,że aż w głowie mi sie zakręciło;))))
Podoba mi sie pomysł jaki wykorzystałes w ogródku, zrobiłes otoczke rabatki chyba z begonii?
Wygląda to fantastycznie!!!. Widać, że jesteś bardzo kreatywny, a w ogrodzie to bardzo cenna zaleta:)
Zapraszam do mojego skromnego ogródka:)
Ilona: angorkę miałem wcześniej przez 7 lat i byłem z niej bardzo zadowolony
Agnieszka: dziękuję
Zgadza się otoczka rabatki jest obsadzona begoniami stale kwitnącymi
Jeśli chodzi o kreatywność to staram się jak mogę, chociaż mama z babcią bardzo mi pomagają
AloesIk: dziękuję
Pomyślałem sobie, że założę bloga związanego moimi poczynaniami w ogrodzie i nie tylko
Póki co to dopiero początki, ale mam nadzieję, że warto będzie
Podaję link do bloga: http://ogrod-jacka.blogspot.com/