Odrobine w ogrodzie - Beata T
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Beato T. dzisiaj w ten ponury poranek udało mi się trafić do Twojego pięknego ogrodu,który mnie zauroczył wglądem. Duzo w nim moich ulubieńców /iglaków/ które są bardzo ładnie wkomponowane w calość ,oraz wiele krzewów ozdobnych. Jest s u p e r gratuluję
.Ja również posiadam ogród na zboczu lasu i znam jego uroki, a zwlaszcza w okresie letnim. Pozdrawiam Zenek. 

Pauli trawa miskant spokojnie może rosnąć w piachu , nie wymaga żadnej specjalnej pielęgnacji lubi wodę , nie trzeba okrywać na zimę ja ścinam na jesieni ale można ściąć na wiosnę jak kto woli .....ładnie się prezentuje więc można ją wyeksponować na wolnej przestrzeni ogrodu i obsadzić naokoło jakimiś kwiatami ...u mnie w zeszłym roku były to goździki dwuletnie ( brak zdjęć ) polecam warto posadzić bo pięknie wygląda :P
ZENOBIUSZU miło mi że podoba Ci się mój ogródek ... las ma swoje uroki te lepsze no i troszeczkę gorsze ale na pewno miło jest mieszkać w otoczeniu drzew .... :P
Pierwszy kwiatek pojawił się...

ZENOBIUSZU miło mi że podoba Ci się mój ogródek ... las ma swoje uroki te lepsze no i troszeczkę gorsze ale na pewno miło jest mieszkać w otoczeniu drzew .... :P
Pierwszy kwiatek pojawił się...

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
brrr ale mi się zimno zrobiło jak zobaczyłem ten śnieg - i to tak całkiem niedawno
ale już wiosna - i oby tak już było do zimy
ciepło i bezmroźnie - bo szkoda mi kwiatków
ale już wiosna - i oby tak już było do zimy

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki