pora nieco odgruzować wlasny wątek bo aż wstyd że tak długo tu nie zaglądałam
  pora nieco odgruzować wlasny wątek bo aż wstyd że tak długo tu nie zaglądałam   
   ale tez jakby nic nadzwyczajnego u moich storczyków sie nie działo. Długo nie mogłam sie z nimi dogadać rosły całkiem nieźle - ale tylko w liście
  ale tez jakby nic nadzwyczajnego u moich storczyków sie nie działo. Długo nie mogłam sie z nimi dogadać rosły całkiem nieźle - ale tylko w liście   aż tu nagle wiosną .....
 aż tu nagle wiosną .....
zakwitł białasek

szykuje sie biały z wiśniową ważką

to będzie niespodzianka bo zdążylam zapomnieć w jakim jest kolorze

przedłuża również pęd

to jest mój niewątpliwy sukces - kupiłam bide jesienią z wyprzedaży za 7 zloty i nawet dość szybko się odwdzięczył

usiłowalam podpatrzeć kwiaty - będzie biały, dolne płatki w keopeczki a co dalej to niespodzianka

ten kwitnie od ubiegłego lata, wypuszczając mniej lub więcej kwiatów i ciągle przedlużając pędy

Witam Aniu obejrzałam cały Twój wątek podobają mi się Twoje storczyki i ten zapał do ratowania chorusków Też mam 6 sztuk w tym jednego reanimuje bo go wiatr zwalił i się roztrzaskał, myślę że też uda się uratować...
 Witam Aniu obejrzałam cały Twój wątek podobają mi się Twoje storczyki i ten zapał do ratowania chorusków Też mam 6 sztuk w tym jednego reanimuje bo go wiatr zwalił i się roztrzaskał, myślę że też uda się uratować...  

.
 .