MirekL pisze:Zbierać?
Piwa trzeba kupić.... dużo.... różnego... :
Ale mnie moderator zjechał za cytowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sie uczę dopiero
Chyba za słabo Cę zjechał, skoro nadal cytujesz i do tego nieudolnie wstawiasz ten cytat i
stosujesz cytaty piętrowe np. tutaj -KLIK-
i piszesz post za postem... zamiast korzystać z funkcji "Edytuj"
i kometujesz działanie moderatora na forum publicznym.
Chyba pora na ostrzeżenie
Asia
A czyj tekst wstawiłeś tutaj -KLIK-?
Czy wiesz,że takie materiały stanowią wartość intelektualną autora i nie wolno jej powielać bez jego zgody?Że to kwalifikuje się jako kradzież dóbr osobistych?
Uzupełnij swój post zamieniając treść na link skąd go zaczerpnąłeś,to niejako rozwiąże problem
g) powstrzymywania się od nadmiernego:
-- floodowania, czyli nadmiernego powtarzania znaków graficznych, emotikonów (uśmieszków) i innych. (np.: !!!!!!!!!!!!!, )
Wywalmy go z forum, no jak można wstawić 15 wykrzykników !!! Skandal.
Ci, którzy rozpisują się zbytnio w swoich wypowiedziach tez powinni dostać ostrzeżenie, żeby skracali swoje posty do niezbędnego minimum. To w jaki sposób piszemy, niejako odzwierciedla kim jesteśmy, i nasz charakter. Rozumiem, że można kogoś ostrzec na prv, żeby nie cytował wszystkich i wszystkiego, zwłaszcza jeśli odpowiada bezpośrednio pod tym postem, no ale za emotikony i wykrzykniki. Dajcie spokój.
Będę mało oryginalna, jak napiszę, że mnie pogoda wkurza? Boję się o pomidory i nie mam jak oprysku zrobić profilaktycznego, bo mi zaraz deszcz wszystko pozmywa...
Katarzyna1969 pisze:Marsz pogrzebowy[jako utwór] jest piękny, nie czepiaj się !!!
Masz rację jest piękny,ale wyobraź sobie "Przybieżeli do Betlejem",albo"Barkę"w takim tempie.Zupełnie jakby puścić w zwolnionym tempie płytę.Po prostu zarzynają.