Witajcie 
. Nie dostawałam powiadomień o wpisach do mojego wątku ,więc myślałam,że tu nikt nie zagląda,a tu tylu gości

.
Bożenko to prawda,zauważyłam ,że tutaj im mniejszy skrawek ziemi tym więcej kwiatów na nim
Basiu ja kiedy tylko mam czas i ochotę to chodzimy z M na długie spacery i zaglądam w każdy ogródek i cykam fotki jak mi coś wpadnie w oko

.
Klomby tutaj to są naprawdę zadbane i dużo ich

.
Jadziu ten mak rośnie przy ulicy,będę na czekać na makówkę

.Ten ogromny krzak róży to pasuje mi na Bonicę.
Piękny krzak przy ulicy,a naprzeciwko morze.
Hanuś jest na co popatrzeć i podpatrywać

.M zaproponował ,że mi zrobi takie ujęcie
Halinko tutaj akurat ładne klomby,chociaż miasto małe i nie tak zadbane

.W okolicach Londynu tylko przejeżdżałam,więc nie wiele widziałam ,ja jestem ok 500 km od Londynu w stronę Szkocji.
Zuziu jak zrobiłam zdjęcie to zorientowałam sie,że mam bluzkę w tym samym kolorze
Anuś bardzo często chodzimy sobie promenadą nad morzem i wypatruję takie pięknoty.
Tu jest inny klimat i dlatego róże mają tak wyrośnięte ,stare, o bardzo grubych zdrewniałych pędach,niektóre to nad podziw,nie pomyślałabym,że takie mogą być grube i drzewiaste pędy

.
Na pewno my takich nie doczekamy w naszym klimacie.
Nie chce zawczasu mówić,ale może nam się uda być w Polsce na urlopie, może ok 2 tyg,jeszcze terminu nie znam,ale cieszę się na samą myśl
Reniu mi także miło,że zajrzałaś do mnie
Mam jeszcze trochę fotek tutejszych,skoro nie mogę zapodać swoich to chociaż te pokażę