Dobry. Daje Ci dodatkowa ochronę przed zarazą ziemniaczaną a zwłaszcza jej najgrożniejszą formą przenoszoną drogą kropelkową.kamma pisze:Nabyłam drogą kupna Tanos 50 WG
Pozdrawiam
Dobry. Daje Ci dodatkowa ochronę przed zarazą ziemniaczaną a zwłaszcza jej najgrożniejszą formą przenoszoną drogą kropelkową.kamma pisze:Nabyłam drogą kupna Tanos 50 WG
Na szczęście to są pomidorki, które mam na balkonie w domu. Te, na których mi zależy najbardziej są na działce ze 200m dalej w tunelu i w gruncie. Czy jest duże prawdopodobieństwo, że mogą się zarazić?weteran pisze:AniaAnia to wygląda raczej na szara i zarazę razem wzięte , niestety
możeweteran pisze:a masz fotkę ??
A Amistar? Zawiera azoksystrobina, na podanej wyżej stronie najbliższe co znalazłam to trifloksystrobina w ZATO 50, więc czy dobrze rozumiem że to ta ta sama grupa substancji a więc i tak samo grzybobójcza ?forumowicz pisze:Tu są środki do ochrony przed szarą pleśnią będące w aktualnym Programie Ochrony Roślin Warzywnych :
http://www.ochronaroslin.agro.pl/index. ... fag&id=265
Żaden z tych środków nie zawiera chlorowodorku propamokarbu- głównego składnika Tattoo
Pozdrawiam