Agnieszko, i ja mam dosyć tego deszczu. Wiesz co, żeby nie nudzić się to chodziłam z parasolką i cykałam fotki.
Jak dam radę to wstawię trochę, a co tam nawet jak brzydkie bo skąpane w deszczu. Czekam na twoje, co tak się ociągasz ?
Agnieszko, powiedz M, że go chwalą. Fajowsko to wyszło. Bardzo mi się podoba rozwiazanie z lewj strony.
W kręgu wszystko co potrzeba na biesiady przy ognisku.
W ogrodzie kwitną roslinki. No a kotek przeuroczy, tylko dlaczego pokraka.
Tylu odmian róż w jednym ogrodzie to chyba jeszcze nie widziałam (przy okazji znalazłam chyba nazwę jednej z moich), imponującą masz również kolekcję host i żurawek. Jaszczurki super i przepiękny jak dla mnie irys żółto czerwony ze strony 4.
Agnieszko co to za roślina na stronie 5 kwitnąca na niebiesko przypominająca ostróżkę?
Witaj Ilona
dzięki bardzo. Jeżeli chodzi o ilość róż to na tym forum są tacy, u których w ogrodzi rośnie ponad 100 a nawet 200 krzaków. ja ma ich tylko 55 szt.
Jeżeli chodziło Ci o tę roślinę to jest ostróżka
Witaj Jolu,
to jest kozłówka długoszyjkowa, bardzo wdzięczna bylina o charakterze płożącym. Super wygląda u podnóży róż. U mnie rośnie przy Chopinie i przy White Rose
Bardzo ciekawa odmiana tej ostróżki ja też mam niebieską, ale jakby inną ta jest o wiele ładniejsza, bardzo ładna rabatka z hostami, podabają mi się szczególnie te koloru jasno soczystej zieleni znasz może ich nazwy?