Trójkątna szachownica- ogród Marty
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Trójkątna szachownica- ogród Marty
MARTUSIU doprawdy nie wiem co napisać . To niedobry człowiek i zgorzkniały ,że nawet kwiatom robi krzywdę . Czy ADM nie moze zwrócić mu uwagi na jego postępowanie . Przecież to co wyprawia kwalifikuje sie do zgłoszenia na Policji chyba ,ze ma ,,,,,,,lepiej nie kończę . Sliczne liliowce a u mnie jeszcze śpią i tyle irysów
głowa do góry i nie zamartwiaj się roślinki powoli dojdą do siebie. Masz rację tujko

Normalnie tylko prąd na ogrodzeniu zamontować
.... a co on taki cięty?

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja bym jakieś kamerki zamontowała a potem ze skargą do sądu.
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Współczuję..
Ja bym na te ogrodzenie dał jakąś wielką matę słomianą lub takie drewniane ogrodzenia(jakby kratki) wstawił.
Ja bym na te ogrodzenie dał jakąś wielką matę słomianą lub takie drewniane ogrodzenia(jakby kratki) wstawił.
Witajcie kochani
Dziękuję Wam za troskę i miłe słowa
.
Ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...... działka zakupiona
.
Moje roślinki stopniowo zmieniają miejsce zamieszkania . Chociaż nie wszystkie będę mogła przenieść ze względu na gabaryty ( są już zbyt duże ) , więc ogród przyblokowy pozostanie , ale w bardzo okrojonej wersji.
Nie wiele mogę jeszcze pokazać z działeczki i pewnie dużo wody upłynie zanim cokolwiek będzie na niej widać . Na razie sporo pracy już za mną a jeszcze więcej przede mną
Tak to wyglądało miesiąc temu :

A tak wygląda obecnie :

Pozdrawiam cieplutko . Marta.

Dziękuję Wam za troskę i miłe słowa

Ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...... działka zakupiona

Moje roślinki stopniowo zmieniają miejsce zamieszkania . Chociaż nie wszystkie będę mogła przenieść ze względu na gabaryty ( są już zbyt duże ) , więc ogród przyblokowy pozostanie , ale w bardzo okrojonej wersji.
Nie wiele mogę jeszcze pokazać z działeczki i pewnie dużo wody upłynie zanim cokolwiek będzie na niej widać . Na razie sporo pracy już za mną a jeszcze więcej przede mną

Tak to wyglądało miesiąc temu :

A tak wygląda obecnie :

- JAKUCH
No to ja jako 1 odwiedzam Twoje nowe królestwo . Teraz nikt już nie bedzie niszczył Twojej pracy a z biegiem czasu zagospodarujesz od nowa tym razem swoją działeczkę . Na pewno lilijki zabierzesz ze sobą i inne bylinki i znów będziemy mogli podziwiać tym razem Twoją działeczkę . Sąsiad niech sobie teraz niszczy ile mu sie podoba
Martusiu już dużo pracy wykonałaś ,ale jeszcze więcej przed Tobą

Dziękuję Jadziu za odwiedzinyJAKUCH pisze:No to ja jako 1 odwiedzam Twoje nowe królestwo . Teraz nikt już nie bedzie niszczył Twojej pracy a z biegiem czasu zagospodarujesz od nowa tym razem swoją działeczkę . Na pewno lilijki zabierzesz ze sobą i inne bylinki i znów będziemy mogli podziwiać tym razem Twoją działeczkę . Sąsiad niech sobie teraz niszczy ile mu sie podobaMartusiu już dużo pracy wykonałaś ,ale jeszcze więcej przed Tobą

Owszem , pomalutku już przenoszę roślinki , a lilijki muszą poczekać do jesieni .
Tylko czasu brakuje , a dzień jest zdecydowanie za krótki

- JAKUCH
MARTO masz rację teraz sezon na lilijki i każdy ma ich w swojej kolekcji dość sporo w kżdym razie ja również mam ich sporo . Teraz pieknie kolorowo na naszych działkach . Jak tam prace adaptacyjne