Działka Mieci
Re: Działka Mieci
Pięknie kolorowo, rosną Ci roślinki jak na drożdżach, u mnie teraz ruszyły chwasty idą jak burza, nie do zatrzymania pozdrawiam Basia
Witaj piękne te Twoje pieszczoszki, u mnie też już fuksja się bierze, piękny ten szafir na szmaragdzie, pozdrawiam Basia
Witam mam kilka zdjęć podobnych do Twoich, ale tej fuksji nie mam, no i pysznogłówka się przymierza , teraz masz już piękny zapach
wiciokrzewu, lubię przechodzić w jego pobliżu pozdrawiam Basia

- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mieciu gdzie te śliczności nabyłaś?
- mieciak49
- 1000p
Halinko-Patriot w Rajskim ale w tym za Netto,a Tokudamę w Castoramie,kuzynka dzwoniła do mnie że jest dużo host w Castoramie w Dąbiu,i to z nazwami,ja pojechałam na drugi dzień do naszej Castoramy i były dosłownie 4 sztuki host,tak szybko poszły,było co najmniej kilka odmian,ona kupiła 3 różne odmiany mało spotykane,ja załapałam się jeszcze na Wide Brim
No kurcze w Castoramie takie rarytaski były ja tam nigdy na nic trafić nie mogłam..... Rajski za netto to ten w pobliżu Turzyna?
- mieciak49
- 1000p
nie,Halinko,na Wojska Polskiego są 2 Rajskie,ten drugi jest jakby naprzeciwko,przy torach,od strony Waryńskiego.Tam głównie są drzewka,krzewy,iglaki ale i byliny,nie takie jak w tym pierwszym ale nieraz można ciekawe rzeczy kupić
no popatrz nigdy tam nie byłam...ale ze mnie gapa....dzięki
- Alina-277
- 200p
- Od: 3 sty 2011, o 12:53
Mieciu masz piękne liliowce może kupowałaś od tej co się reklamowała na tamtym forum z Olsztyna???Piekny wiciokrzew ,
i masz piękne hostowisko , piękne gatunki host....ten powojnik różowy to Villa de Lion.... też dostałam patyczek z małym korzonkiem ale pomału rośnie ...w tym roku zakwitł mi kilkoma kwiatami..
i masz piękne hostowisko , piękne gatunki host....ten powojnik różowy to Villa de Lion.... też dostałam patyczek z małym korzonkiem ale pomału rośnie ...w tym roku zakwitł mi kilkoma kwiatami..
Pozdrawiam... Alina .
- mieciak49
- 1000p
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mieciu ! Widzę, że Twoja kolekcja host błyskawicznie się powiększa i to same rarytaski mało popularne, u mnie takich nie widzę...
no ale przecież ja i tak nie mam już miejsca...
ale gdybym spotkała coś ciekawego , to kto wie..

ale gdybym spotkała coś ciekawego , to kto wie..

Witam no piękne ,ale to lilie nie liliowce. Mieciu moja dalia Twoja też już rozkwita, i mam jedną dosłownie pysznogłówkę ale od czegoś trzeba zacząć pozdrawiam Basia a tak w ogóle to super masz u mnie znowu horror po tym deszczu