HANIU cudownie
nacieszyłam oczęta piękną kolekcje masz róż
a, że lilie masz cudowne to wiesz
ostróżka biała kolos moja po tej zimie strasznie wychudzona
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i pochlebne opinie.Jutro pozwolę sobie odwiedzić Wasze ogrody.
U mnie susza-dziś cały dzień zbierało się na deszcz a pokropiło jak ksiądz kropidłem
Nowe rozkwity
Haniu, oglądam i oglądam... kurcze... czy u Ciebie nie ma tych wstrętnych czarnych pchełek ?
U mnie jest tego mnóstwo i wszystkie kwiaty są poobgryzane... a Twoje nic... zdrowiusieńkie...
HANIU patrząc na te wszystkie róże nie wiem dlaczego ,ale zawsze ,gdy widzę czerwoną moje serce mocniej bije . To chyba jakieś zboczenie . Grifinka zakwitła również i u mnie i pomimo ,że ktoś obżarł jej połowę pąka to i tak jest piękna . Pokaz liliowy i różny U mnie niestety też są te czarne muszki . Mój Casanowa też zaczyna pokazywać kwiat
Haniu u ciebie to dopiero jest co podziwiać, bajeczne róże i wspaniałe lilie, jestem oczarowana twoim ogrodem, o fotkach lepiej nie wspominać, są perfekcyjne .
Jej, ależ piękności pokazujesz Haneczko!
Jak kiedyś zdecyduję się na zakup jakichś róż, to najpierw zajrzę sobie do Twojego wątku.
Szkoda, że flamentz już się obspypuje. To następny jej popis za rok?
Ostatnio bylam w kwiaciarni i tak pachnialo, że aż musialam zapytać co to tak pachnie.
Okazało się, że lilie. Wyobrażam więc sobie, jak u Ciebie musi pachnieć!
U Ciebie tylko kropi? U mnie przeszły 2 wielkie ulewy, po prostu oberwania chmur!
I leje ....
Ooo! Jakim Artur Bell jest u Ciebie wielkim krzaczorem! A u mnie jeszcze niewielki. Nie zastanawiałam sie, jaki moze być duzy
Fajnie, ze pokazujesz tez całe krzaki. A lilie piękne jak zawsze! Niektóre kwitną tez u mnie