Tyle pięknych miejsc nam pokazałaś, ciekawie skomponowanych rabat, rzadkich krzewów...Kiedyś przymierzałam się do guzikowca. Czy jesteś z niego zadowolona? Czy kwitł już u Ciebie

Pozdrawiam serdecznie

życzę.
  życzę. 

Pięknie zdobią cieniste zakątki, wypędzając z nich mrok swoimi kolorkami
  Pięknie zdobią cieniste zakątki, wypędzając z nich mrok swoimi kolorkami   Żurawki cudeńko, ślicznie wkomponowane w inne roślinki
  Żurawki cudeńko, ślicznie wkomponowane w inne roślinki  

Emm -chciałam Cię zapytać czy Liriope  zimowało w gruncie ,czy zabierasz do domu?Pięknie się zapowiada z bukszpanami i katalpy pięknie kwitną ,
 Emm -chciałam Cię zapytać czy Liriope  zimowało w gruncie ,czy zabierasz do domu?Pięknie się zapowiada z bukszpanami i katalpy pięknie kwitną , 

Pamiętam tę rabatę w trakcie jak powstawała. Rośliny się zadomowiły i rozrosły. Wszystko wygląda dostojnie i harmonijnie. Podziwiam Cię za konsekwencję, gdybym nawet chciała, nie ma się czego uczepić
 Pamiętam tę rabatę w trakcie jak powstawała. Rośliny się zadomowiły i rozrosły. Wszystko wygląda dostojnie i harmonijnie. Podziwiam Cię za konsekwencję, gdybym nawet chciała, nie ma się czego uczepić   
  Podzielam upodobanie do czosnków, tych jak zapewne wiesz udało mi się namnożyć w ilościach niemal hurtowych
 Podzielam upodobanie do czosnków, tych jak zapewne wiesz udało mi się namnożyć w ilościach niemal hurtowych   A Vanille-Fraise 'Renhy' to zaiste...CUDO
 A Vanille-Fraise 'Renhy' to zaiste...CUDO  

-dziękuję za informacje,była u nas w centrum duża donica za 20zł.ale bałam się, że zmarznie i nie kupiłam ,może jeszcze mają sprawdzę ,
 -dziękuję za informacje,była u nas w centrum duża donica za 20zł.ale bałam się, że zmarznie i nie kupiłam ,może jeszcze mają sprawdzę , 

Kazda wizyta w jej ogrodzie przysparza mi kompleksow, ale i stymuluje do pracy u siebie.
  Kazda wizyta w jej ogrodzie przysparza mi kompleksow, ale i stymuluje do pracy u siebie. 

ale jak sama wiesz sezon w pełni to i na forum czasu brakuje.Ostatnie dni deszczowe pozwalają trochę nadrobić zaległości
 ale jak sama wiesz sezon w pełni to i na forum czasu brakuje.Ostatnie dni deszczowe pozwalają trochę nadrobić zaległości  
  Muszę go obejrzeć dokładnie od samego początku a teraz się wpisuję,żebyś znowu mi nie umknęła.
 Muszę go obejrzeć dokładnie od samego początku a teraz się wpisuję,żebyś znowu mi nie umknęła.