Alu ranny co ja słyszę, cóż to za dół okropny?
Musi być coś w powietrzu że tyle osób z ponurym nastawieniem. Przyznam się że ja też czuję zmęczenie ale przecież nie o tym chcę pisać
Jestem tą jedną z nielicznych osób , która miała okazje zobaczyć ogród Ali w realu i to już kilka razy.
Zdjęcia nie oddają uroku i klimatu tego miejsca.
Alu jesteś szczęsciarą, że możesz mieszkać w tak pieknym miejscu. A to co robisz w ogrodzie jak dla mnie jest mistrzostwem popartym wielką miłością do roślin i ogromną wiedzą teoretyczną jak i praktyczną. Fakt, na pewno jest jeszcze dużo do zrobienia ( jak u każdej z nas), ale zobacz ile już za Tobą ile już zrobiłaś i jak pięknie jest. Twoje róże rzucają na kolana. Niewile z nas może się poszczycić tak pięknymi krzewami róż ( nie wspomnę już o ilościach

) Wymienię tylko niektóre np Mary Rose, RU, Bonica Iceberg, Barleburg, Flora Danica. One rosną u Ciebie jak na drożdżach. Nowe rabaty , które zrobiłaś są przemyslane i wypełnione pieknymi odmianami roslin.
Wiem,że chcałabyś żeby wszystko już było na Tip Top ale tak się nie da i Ty dobrze o tym wiesz. Taki żywot ogrodnika, cierpliwość, cierpliwość!!!!! Na super efekty nieraz musimy poczekać kilka lat
Alu głowa do góry
Twój ogród jest cudny