To poskutkowało i teraz zraszam go 3 razy dziennie i dzbanecznik rośnie jak oszalały.
 To poskutkowało i teraz zraszam go 3 razy dziennie i dzbanecznik rośnie jak oszalały.Także wnioski są dwa: Musisz mieć cierpliwość oraz zapewnić mu odpowiednią wilgotność (zraszanie) oraz odpowiednia ilość światła (ja mam na południowym oknie)
 To poskutkowało i teraz zraszam go 3 razy dziennie i dzbanecznik rośnie jak oszalały.

A Twoja kolekcja warzyw i owoców.... po prostu imponująca, ja jeszcze dłuuuuugo będę czekać na taką, bo dopiero jesienią zaczniemy sadzić drzewa i  krzewy owocowe. Z przyjemnością będę Cię odwiedzać - wątek zaznaczony
 A Twoja kolekcja warzyw i owoców.... po prostu imponująca, ja jeszcze dłuuuuugo będę czekać na taką, bo dopiero jesienią zaczniemy sadzić drzewa i  krzewy owocowe. Z przyjemnością będę Cię odwiedzać - wątek zaznaczony  

Gratuluję. Jest bardzo zadbany
 Gratuluję. Jest bardzo zadbany 

Czekam na kolejne fotki Twoich pupilków. Jest co podziwiać
 Czekam na kolejne fotki Twoich pupilków. Jest co podziwiać  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.

Ogródek też bardzo mi się podoba, a te owoce-na pewno pyszne.
 Ogródek też bardzo mi się podoba, a te owoce-na pewno pyszne.

Niestety po urlopie prawie wszystkie dzbanki zniszczyły się z braku zraszania
 Niestety po urlopie prawie wszystkie dzbanki zniszczyły się z braku zraszania  A ty jeśli zraszasz codziennie to na pewno Ci wyrosną
 A ty jeśli zraszasz codziennie to na pewno Ci wyrosną