Ogródek AGNESS cz.9
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Aga zauroczyła mnie Twoja macierzanka może jakaś wymianka, ja mam białą i fioletową z zielono-żółtymi listkami.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Cudowna macierzanka. Ale co tu dużo mówić Aguś u Ciebie wszystko pięknie kwitnie
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, czy głowienka nie namnaża Ci się nadmiernie?
Nie mogłam swojej utrzymać w ryzach, nawet trawnik próbowała zająć,
zasiliła kompost. Może moja jakaś bardziej pospolita była?
Nie mogłam swojej utrzymać w ryzach, nawet trawnik próbowała zająć,
zasiliła kompost. Może moja jakaś bardziej pospolita była?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- marcyjanna
- 200p
- Od: 23 cze 2009, o 17:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudo koteczek
Aga, robisz takie fotki, że jakoś nie mogę uwierzyć, że Twój ogród jest taki mały. Zdolniacha z Ciebie

Aga, robisz takie fotki, że jakoś nie mogę uwierzyć, że Twój ogród jest taki mały. Zdolniacha z Ciebie

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Irenko dziękuję Ci za tak miłe słowa
to wielka radość jak komuś podoba się czyjaś praca
Andrzejku , mówiłeś , mówiłeś....i po tej opowieści wcale się nie dziwię Twojej awersji
Aguś dziękuję, bardzo się cieszę że podobają Ci sie moje fotki
Jolu macierzanką bardzo chętnie się podzielę.....ale odbiór oczywiście osobisty
Aga bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Elu głowienki mam 2 odcienie ciemniejszy i jaśniejszy fiolet. Jakoś nie mam problemu z ich rozrastaniem sie, u mnie rosną na skalniaku i są ograniczone kamieniami....może to jest przyczyną, że nadmiernie się nie rozrasta.....
Małgosiu dziękuję Ci bardzo
ogródek naprawdę jest nieduży....razem z domem i podjazdem zajmuje 716 m

Andrzejku , mówiłeś , mówiłeś....i po tej opowieści wcale się nie dziwię Twojej awersji

Aguś dziękuję, bardzo się cieszę że podobają Ci sie moje fotki

Jolu macierzanką bardzo chętnie się podzielę.....ale odbiór oczywiście osobisty

Aga bardzo dziękuję Ci za miłe słowa

Elu głowienki mam 2 odcienie ciemniejszy i jaśniejszy fiolet. Jakoś nie mam problemu z ich rozrastaniem sie, u mnie rosną na skalniaku i są ograniczone kamieniami....może to jest przyczyną, że nadmiernie się nie rozrasta.....
Małgosiu dziękuję Ci bardzo

Agnieszko, przyszłam przywitać się po powrocie z urlopu
No i od razu poogladałam sobie widoczki z Twojego ślicznego ogrodu :P Mówisz, że siedemset metrów to mało? Ja mam niespełna tysiac i uważam , ze to całkiem sporo
W każdym razie jest, co robić, a teraz po 10 dniowej przerwie to już nie wiem w co ręce włożyć 

No i od razu poogladałam sobie widoczki z Twojego ślicznego ogrodu :P Mówisz, że siedemset metrów to mało? Ja mam niespełna tysiac i uważam , ze to całkiem sporo

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko bajeczny ogród Pierwsze i piąte zdjęcie bajka.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś cudnie u Ciebie, kolorowo po prostu marzenie
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga pierwsze zdjęcie bajkowe , takie kolorowe i świeże 

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ja się długo zastanawiałam czy się odzywać .... bo normalnie po takich zdjęciach to się można kompleksów nabawić... gdzie mnie do Waszych ogrodów.... wszystko dopieszczone, trawniki zieloniutkie jak spod igły... te obrzeża, kompozycje....ech ... i to jak zauważyłam większość forumowych Agnieszek tak ma 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Agusiu.. to przedostatnie zdjątko.. no prawdziwe uroczysko
Dzięki takim fotkom coraz częściej rozglądam się za żurawkami. niezwykle urzekają mnie fotki robione jakby z cienia 

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
To miejsce ma urok i styl , bardzo mnie urzekło

Jesienią na rabaty wprowadzę liliowce , które mam zamiar dzielić , może jakieś jeszcze róże , pomyślę nad tym , co tam mi będzie pasować .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Podpinam się całym sercem pod pochwały twojego ogródka, bo choć niewielki, jest świetnie zakomponowany
Brawo Agnieszko 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iguś roślinki na skalniaku rosną jak szalone
już kilkakrotnie były redukowane....wczoraj wykopałam wszystkie goździki i bodziszki , bo za bardzo szalały ....widok skalniaka , który pokazałam to już po wykopkach
Daluś Twój ogród wydaje się ogromny
Niestety zielsko rośnie na potęgę i nawet po krótkiej nieobecności znajdzie się coś do wyrwania....a i kwiatuszki przekwitnięte trzeba poprzycinać , tak, że na pewno pracy trochę będzie
Geniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogródku.....Ty prawdziwy wędrownik jesteś , wiec mam nadzieję, ze zawitasz kiedyś do niego w realu
Aguś bardzo Ci dziękuję
Aguś 123 bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje skromne rabatki
Niedawno zachwycałam się Twoimi ....
Jagusiu jakbyś mogła się nie odezwać....na fotkach trawa trochę zabałaganiona, wczoraj był straszny wicher, mnóstwo liści i gałązek strącił z drzew....teraz to wszystko leży na trawniczku i rabatach...a i trawkę trzeba już kosić, ale deszczyk nie pozwala....Ja podobnie jak Ty czuję się oglądając wiele forumkowych ogrodów
Martuś
Żurawki to naprawdę bardzo wdzięczne i śliczne roślinki....ja u siebie wciąż dostrzegam kolejne miejsca gdzie można je posadzić
Jagódko bardzo się cieszę, ze podoba Ci się mój kwiatowy zakątek. Jest mi bardzo miło, że coś Cię u mnie zainspirowało
Ja bardzo lubię różnorodne , wielogatunkowe nasadzenia, wtedy jest kolorowo i radośnie..... jedne roślinki przekwitają a inne zakwitają i wciąż zdobią 
Aniu bardzo dziękuję, strasznie mi miło , że podoba Ci się mój ogródek

Daluś Twój ogród wydaje się ogromny

Niestety zielsko rośnie na potęgę i nawet po krótkiej nieobecności znajdzie się coś do wyrwania....a i kwiatuszki przekwitnięte trzeba poprzycinać , tak, że na pewno pracy trochę będzie

Geniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogródku.....Ty prawdziwy wędrownik jesteś , wiec mam nadzieję, ze zawitasz kiedyś do niego w realu

Aguś bardzo Ci dziękuję

Aguś 123 bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje skromne rabatki

Jagusiu jakbyś mogła się nie odezwać....na fotkach trawa trochę zabałaganiona, wczoraj był straszny wicher, mnóstwo liści i gałązek strącił z drzew....teraz to wszystko leży na trawniczku i rabatach...a i trawkę trzeba już kosić, ale deszczyk nie pozwala....Ja podobnie jak Ty czuję się oglądając wiele forumkowych ogrodów

Martuś

Jagódko bardzo się cieszę, ze podoba Ci się mój kwiatowy zakątek. Jest mi bardzo miło, że coś Cię u mnie zainspirowało

Aniu bardzo dziękuję, strasznie mi miło , że podoba Ci się mój ogródek