Ania macać nie będęanna czarnota pisze:Oj dziewczyny... ja te roślinki zbieram od poprzedniego lataPoza tymi większymi które mam od wielu lat
Bożenko jak przyjedziesz to zobaczysz beniaminka, no i możesz go sobie nawet pomacać
Gdyby parapety były gumowe... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek
Aguś ale miejsce mi się zrobi jak wyśle dla Ciebie roślinkiagaxkub pisze:nawet trzykrotki i pandanka ode mnie nie zmiescisz ? hi hi hianna czarnota pisze:... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek
anna czarnota pisze:Aguś ale miejsce mi się zrobi jak wyśle dla Ciebie roślinkiagaxkub pisze:nawet trzykrotki i pandanka ode mnie nie zmiescisz ? hi hi hianna czarnota pisze:... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek![]()
U mnie też takie gumowe by się przydały!Babopielka pisze:No to powodzenia życzę , dużo miejsca w domu i gumowych parapetów ,żeby można je dowolnie rozciągać![]()
Agusiuagaxkub pisze:ja już zerkałam super ten kwietniczek
niedawno oglądałam takie ozdobne w którymś z dużych sklepów, ale ceny są powalające