Moje okna... - Ziel-ona
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
... a nie znalazłaś tam przypadkiem jakiejś wystawy albo targów ogrodniczych w Białymstoku...???Ziel-ona pisze:Właśnie wyczytałam w nowym "Kwietniku", że w kwietniu odbędą się targi ogrodnicze w Poznaniu - "Gardenia 2008"
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko imprezka w Poznaniu odbędzie się 11-13 kwietnia, dla gości 12-13 czyli sobota i niedziela. aanula nic nie znalazłam w Białymstoku, ale wymieniłam miejscowości, w których coś ciekawego będzie się działo, więc może znajdziesz coś w pobliżu. Ciesze się, że spodobały Ci się moje zielone
Nie wiem czy mam rękę do wszystkich, ale staram sie im dogadzać, a te które mam uwielbiam i traktuje jak dzieci
W sumie to mam chyba świra na punkcie kwiatków. Jak sobie przynajmniej raz dziennie nie pogrzebie w doniczce łyżeczką (tak, robie to łyżeczką od herbaty) to jestem chora. Czasami potrafię wstać rano o szóstej, bo muszę przesadzić jakiegoś kwiatka. To chyba już nieuleczalna choroba
Wpadaj kiedy zechcesz 
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Basiu,ale oni coraz mniej ciekawych rzeczy na tych wyprzedażach mają..kilka lat temu warto było...tylko kurka nigdy nie pamiętam,kiedy to...chyba jutro tam zadzwonię...basga pisze:Antosiu-pozostaje nam czekać na otwarcie ogrodu botanicznego!Może przez zimę urosło im roślinek i będzie jakaś wyprzedaż?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Basiu ja nie chcę zwiedzac,ja chcę przygarnąc...basga pisze:Ale ogród jest zamknięty do 12 kwietnia dla zwiedzających.
Więc ja zbieram pieniążki....
Pozdrawiam,Kinga.
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Tyle się naoglądałam u Was nowości, że aż mnie w dołku ściska
Wszystkie biegacie po kwiaciarniach,ogrodniczych, nowy kwiatek, nowa osłonka, nowy kwietniczek! Dziewczyny nie róbcie mi tego:-). Oprócz wariata nic ostatnio nie zagościło na moim parapecie, ale on jeszcze biedniutki. Może pokażę Wam moje nowe podeściki pod doniczki...
To jest komplet 3 pojemników zamykanych, różnej wielkości z jakiejś trawy egzotycznej, ale wykorzystałam je jako podesty pod kwiaty.