Ernest kwitnie póżno,mój miałam trzy lata ma piękne kwiaty , w tym roku nie odbił, czekam cierpliwie moze jednak coś z niego jeszcze będzie?lesioc pisze:ziabak pisze:Piękne są Wasze powojniki. Kiedy moje będą takie...? Ja w tym roku kupiłam Multi Blue, Ernest Markham i Jan Paweł II. Na razie dwa kwiatuszki pokazał Multi Blue, na pozostałe czekam niecierpliwie... Innym razem wstawię fotki moich młodziaków
"Ernest Merkham" nie mam i nie znam, więc wypowiadać się nie będę - może ktoś inny jest z nim bliżej zaznajomoiony ?
AgaNet pisze:100krotko - piękny ten powojnikile czasu potrzeba żeby doczekać się takiego okazu ? Mój mam drugi sezon dopiero
100krotko, cieszę się że też Ci się podoba.100krotka pisze:I mam pytanie do Ciebie Izo, czy przycinasz Twojego Kardynała? Jest cudowny, ja mam posadzonego przy pergoli Westerplatte, mam nadzieję że za jakiś czas osiagne podobny efekt...
O, miłością jak najbardziejiwciach pisze:Pewnie miłością![]()
.
Przepiękny, gratuluję.izabelita pisze:Przycinam, po ostatniej zimie i tak większość pędów była w górnej części przemarznięta. Poza tym nie było ich tak naprawdę zbyt wiele. Sama jestem zdziwiona że tak ruszył w tym roku. Wypuścił ponad dwadzieścia nowych pędów![]()
Tak, raczej na pewno to JP2.peonia pisze:Mam pytanie do obcujących z powoj. Janem Pawłem IIczy to jego kwiat?