Agusiu tyle pięknych słów, dziękuję. Fotografem to ja nigdy nie byłam ale czasem uda się zrobić fotki, które da się oglądać, również i kwiaty często same układają się w różne kompozycje gotowe do zdjęć

.
Jadziu dziękuję za pochwały

. Myślę, że dzisiaj deszcz dotarł w twoje strony tylko nie taki huraganowy jak pokazywali w TV, bardzo chciałabym żeby deszczyk popadał i podlał twoje piękne róże

.
Tajko 
dziękuję za miłe słowa

. Róż za wiele nie mam tylko kilkanaście krzaczków, są to przeważnie wielkokwiatowe. Zwykle kupuję już kwitnące wtedy wiem jak wyglądają. Co do ciemiernika to nie wiem kiedy on powinien kwitnąć, kupiłam go kwitnącego w ubiegłym roku wiosną i kwitł bez przerwy także zimą do tego roku do maja aż mróz zmroził kwiaty, obecnie znowu wypuszcza pąki i zaczyna kwitnąć, tak naprawdę nie wiem jaki on jest.
Heniu 
miła jesteś, dziękuję

, moje róże są super skromne w porównaniu do twoich, u ciebie to dopiero są cuda i do tego pięknie opisane, u mnie z nazwami kiepsko, wylatują z pamięci. Wspominasz o stokrotkach, rzeczywiście te kwiaty a zwłaszcza białe są podobne do nich ale ja je kupowałam jako złocienie.
Halinko 
dziękuję

, tak te kokorycze kwitną teraz, te zdjęcia były robione wczoraj.
Dzisiejsze zdjęcia
Róża Chopin
Eden
Odnawiające się rabaty po przemrożeniach