Szkodniki pieczarek
Szkodniki pieczarek
Witam i proszę o pomoc, moje pieczarki już się pojawiają, ale coś je zjada, to znaczy kapelusze znikają a zostają same nóżki takie poobgryzane, na pewno nie jest to wina ślimaka, bo nie ma jego śladów. Czy ktoś miał podobny problem??
Re: Szkodniki pieczarek
Ja się z czymś takim nie spotkałem na większą skale , ale dawno temu miałem kota który zjadał same kapelusze, a nóżki zostawiał 

Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
A gdzie trzymasz pieczarki? Moje są w piwnicy i właśnie ślimak mi je zjadał. A znalazłam go dopiero w nocy.... To moja teściowa mi powiedziała, że one w nocy buszują ( ponoć ).
W dzień się faktycznie nie pokazywał. Dzisiaj znalazłam drugiego i te co wyszły znowy są zjedzone.... Ale juz pożałował tego
.
W dzień się faktycznie nie pokazywał. Dzisiaj znalazłam drugiego i te co wyszły znowy są zjedzone.... Ale juz pożałował tego

Dziękuję za odpowiedzi, już wiem, że jest to ślimak, zdradziły go ślady...