- petunie bardzo ładne,pastelowe różowe i białe,przydałoby się jeszcze jakieś biało różowe (w paseczki).
Szybko kupuj doniczki i pokazuj je już posadzone
Pochwale się wam moim balkonikiem i moja nowa zdobyczą Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze kwitnącego wilca, ale on jakoś nie ma zamiaru kwitnąc...
Niestety ale jak mój hibiskus zaszalał i miał 6(!!!!) kwiatów byłam bez aparatu i nie miałam jak tego uwiecznić
Balkon,niedość,że duży to jeszcze ukwiecony Asparagus jest piękny.
Nie wiem dlaczego - nie bardzo u mnie chce rosnąć.Jest ale jakiś strasznie byle jaki.Plumosus też strasznie marniutki.Kedyś słyszałam,czy przeczytałam,że szerokolistny jest trudny w hodowli.U mnie
bardzo jest niedoceniony a wygląda pięknie po okresie adaptacji,którą przechodził ciężko.
Twój zasłużył na
Dzięki ale oklaski za asparagus należa się poprzedniej właścicielce , ja mam go dopiero od wczoraj ;) jak u mnie rośnie to się dopiero okaże... Poki co zostawię go na dworze Ale i tak jestem z niego szalenie zadowolona:)
...i ta zielistka (?)....cudowna...moja to jeszcze niemowlę w porównaniu z Twoją...liczę,że kiedyś też będzie wyglądała tak okazale
Po za tym balkonik pierwsza klasa jest...szczególnie to ujęcie z boku...aż chciałoby się posiedzieć na tym krzesełku. Powinnaś wytaszczyć tam sobie jakiś wielki fotel
Bardzo mi się podoba Twój balkon. Przede wszystkim dlatego, że jest tam mnóstwo kolorowych kwiatów, ale również z tego powodu, że jest taki jasny i nie zabetonowany z każdej strony .
Dziękuje za słowa uznania nie ukrywam, ze moje ogrodnicze ego zostało podniesione
Co do wyboru kwiatów, to mam już taki swój standard, czyli niezawodne nasturcje i petunie Co roku staram się dodać coś nowego, w tym roku wilec i lawenda