Witam
Ulka - lawenda ... to pokazy na nasycenie oczyma... więc propozycja chyba trafna...hi,hi.
Aguś - patkaza bociek krąży... przybytku już mi nie przybędzie

- chyba zapomniał?
Ewuś u Ciebie więcej kwiecia, świetnie Jesteś zorganizowana (praca zawodowa - praktyki ze Studentami i ogród) ...mi zupełnie czasu brakuje, doba ma za mało godzin.
Jadziuś -ja też gustuję się we wszystkich kwiatach ale róże stawiam na miejscu nr 1.
Goździki pachną - każdy kolor inaczej...bordowy - goździkowy?... - mam wątpliwości.
Andrzejku ostróżki mam dopiero od ubiegłego roku - kupiłam z kwiatem, jedna z nich bez kwiatu
miała być biała a okazało się że to niebieski dubelt.
Kasieńko 
Dziękuję.
Miło Cię widzieć w moim wątku.
Małgosiu - Witaj
Misieńko
Martuś całą gamę ostróżek można nabyć w przyszłą sobotę i niedzielę na Targach Rolnych w Sitnie koło Zamościa.
Co roku jest tam wielkie stoisko z Hrubieszowa... pełna gama odmian i kolorów.
To żółte - to... - no właśnie pisałam kiedyś że przywiozłam to od Ta-Baza...-wej Krysi ... pamięć zawodzi więc nie będę strzelać co to??
Anuś - dziękuję. Życzę powodzenia w piekarnictwie.
Joluś w sobotę mamy spotkanie grillowe z Firmy (produkującej środki chemiczne) "SYNGENTA"
mam jednak nadzieję że w niedzielę będę na tyle sprawna że zaliczymy kolejne spotkanie... już w Sitnie.
Na sobotę mamy też zaproszenie do Pałacyku w Sitnie na Spotkanie Koktajlowe, ze względu na nasze spotkanie grillowe nie potwierdziliśmy chęci przybycia do Sitna w sobotę.
W Podzięce za odwiedziny...
Rybki Pojednania Polsko-Ukraińskiego...obsiane niebieską
facelią, u dołu zdjęcia - Polska strona, nasze pole...dwie połówki rybek. Za pasem - granicznym, górna część zdjęcia - Ukraińskie ugory i
Waręż dalej.