A zakupy chyba robiłyśmy jesienią w tym samym miejscu

Mam nadzieję, że teraz będziesz ciut częściej zaglądała na Forum...
A ja myślałam, że u mnie już na samym końcu ze wszystkich, zakwitły róże...tu.ja pisze:Zastanawiam się jak to możliwe, że u Ciebie róże szybciej zakwitły niż u mnie![]()
A zakupy chyba robiłyśmy jesienią w tym samym miejscuTeż skusiłam się na Alinkę i księcia Monaco.
Mam nadzieję, że teraz będziesz ciut częściej zaglądała na Forum...
Witaj IgorkuIgor944 pisze:Teraz to zapodałaś masę fotek.
Najbardziej to mnie wciągnęły żurawki szkoda , że nazw nie podajesz ale wiem , że to wymaga pracy
Kilka mi wpadło w oko .... dziś mi przyszła paczka z nimi i to chyba początek mojej kolekcji
kiedyś wystarczyło mi kilka a teraz to już dziesiątki![]()
Róże eleganckie jak to mój sąsiad mówi " jak z kwiaciarni"
aanula pisze:Beciuspecjalnie dla Ciebie następna porcja zdjęc
![]()
Moje Królowe Ogrodu![]()
Właśnie zaczęły kwitnąc...
aanula pisze:Beciuspecjalnie dla Ciebie następna porcja zdjęc
![]()
Moje Królowe Ogrodu![]()
Właśnie zaczęły kwitnąc...
Ta biało-czerwona, kupiona u flasha oczywiście, była bez nazwy, niestetytu.ja pisze:A róża białoczerwona na poprzedniej stronie to nie jest Jubilee du Prince de Monaco? Czyżby to była Nostalgia? Ja właśnie u flash500 robiłam jesienne zakupy różane pod wpływem Forum.
aanula pisze:Ta biało-czerwona, kupiona u flasha oczywiście, była bez nazwy, niestetytu.ja pisze:A róża białoczerwona na poprzedniej stronie to nie jest Jubilee du Prince de Monaco? Czyżby to była Nostalgia? Ja właśnie u flash500 robiłam jesienne zakupy różane pod wpływem Forum.![]()
ale prawdę mówiąc nie przywiązywałam wagi do nazwy tylko do urodydlatego ją wybrałam...
Aguś ... Peace ... pod taką nazwą ją kupiłam ...empuza pisze:... trzecia od konca jak dla mnie Gloria Dei
Dokładnie tak.aanula pisze:Aguś ... Peace ... pod taką nazwą ją kupiłam ...empuza pisze:... trzecia od konca jak dla mnie Gloria Dei
... hmmm... a czy to przypadkiem nie jest jedna i ta sama róża ... ??