no to patrzaj!!!!!!!!!!!!!!!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p2317601

Ten ogród znam od dawna i zawsze podziwiam. Ależ ona ma duże i tak bujnie kwitnące krzewy róż. Myślałam, że coś mnie ominęło.
 Ten ogród znam od dawna i zawsze podziwiam. Ależ ona ma duże i tak bujnie kwitnące krzewy róż. Myślałam, że coś mnie ominęło. 

, Abraham Derby zmarzł mi bardzo, był mocno przycięty na wiosnę. Dodatkowo zaatakował go ten zwiot, ale jakoś dzielnie sobie poradził. W ubiegłym roku był trzy razy taki jak obecnie. Może jeszcze w tym sezonie wypuści nowe pędy.
 , Abraham Derby zmarzł mi bardzo, był mocno przycięty na wiosnę. Dodatkowo zaatakował go ten zwiot, ale jakoś dzielnie sobie poradził. W ubiegłym roku był trzy razy taki jak obecnie. Może jeszcze w tym sezonie wypuści nowe pędy. . Masz takie piękne róże. W ubiegłym roku na jesieni kupiłam 80 worów przekompostowanego oborniaka i tym róz zostały wyściółkowane.
 . Masz takie piękne róże. W ubiegłym roku na jesieni kupiłam 80 worów przekompostowanego oborniaka i tym róz zostały wyściółkowane. . Planuję spisać listę róż i clematisów. W tej chwili mam tylko plan z nasadzeniami, który w tym roku był kolejny raz weryfikowany, bo tak dużo mi wymarzło z nasadzeń jesiennych.
 . Planuję spisać listę róż i clematisów. W tej chwili mam tylko plan z nasadzeniami, który w tym roku był kolejny raz weryfikowany, bo tak dużo mi wymarzło z nasadzeń jesiennych.  

( ja to lubię)
 ( ja to lubię)