dopiero na wsi można mieć piękny ogród bo duże pole do popisu

, ale cieszę się że Ci się podoba
 , ale cieszę się że Ci się podoba  

Jednak przynajmniej mam miejsce na wszystko, co mi w oko wpadnie.
 Jednak przynajmniej mam miejsce na wszystko, co mi w oko wpadnie.

Zacznę chyba od oprysku na mszyce, bo są dosłownie wszędzie
 Zacznę chyba od oprysku na mszyce, bo są dosłownie wszędzie  ,
 , 
  Górka spora, ale mi się wydaje niewielka. Czasami jestem zła na to moje skalniaczysko, bo to siedlisko wszelkich żyjątek, ale potem mi przechodzi
 Górka spora, ale mi się wydaje niewielka. Czasami jestem zła na to moje skalniaczysko, bo to siedlisko wszelkich żyjątek, ale potem mi przechodzi  
  , aale mam jednak nadzieję na glicyniowy parasol
 , aale mam jednak nadzieję na glicyniowy parasol  

ale u Ciebie jest pięknie rany kiedy ja doczekam sie takich łanów kwiatowych....
 ale u Ciebie jest pięknie rany kiedy ja doczekam sie takich łanów kwiatowych....
Bo ja ją bardzo lubię :Paleksandra odwazna pisze:Mariola a czemu ta górka jest Twoja

Motywem przewodnim jest imitacja trawnika, który porasta dosłownie wszystko, a ja wycinam tylko niewielkie skrawki i robię rabatki
 Motywem przewodnim jest imitacja trawnika, który porasta dosłownie wszystko, a ja wycinam tylko niewielkie skrawki i robię rabatki  O statnio usiłowałam sobie sklecić coś w rodzaju trawnikowej ścieżki pomiędzy rabatkami i wyszła mi droga, po której mogę autem jeżdzić
 O statnio usiłowałam sobie sklecić coś w rodzaju trawnikowej ścieżki pomiędzy rabatkami i wyszła mi droga, po której mogę autem jeżdzić  

...ale teraz już będę się pilnowac...
 ...ale teraz już będę się pilnowac...